Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBLJENA ARBITRAŽA
Povratak na članak

Turudić: Nikad nismo čuli iskaz Hernádija

Ministar Zdravko Marić: Troškovi su arbitraže s MOL-om 100 milijuna kuna i platit ćemo ih do kraja godine, ta je svota predviđena rebalansom proračuna

Komentari 4

Avatar MK
MK
16:03 03.11.2017.

Turudic Vic-figura... 1.) Vjestacica Uskoka Rukavina ustanovila da ukupna imovina optuzenika iznosi 23.5 milijuna kuna "a 10 milijuna € su 70 miljuna kuna" 2.) Jezic kao krunski rekao je da optezuniku nije dao niti 5 milijuna € od navodnih 10, 3.) Stefan Hürlimann izjavio da se radilo o ugovoru o usluzi za lobiranje na Juzni Tok iz kojeg se izaslo i jer nije bilo dogovoreno "djelo" tih uplacenih 5 milijuna € nije se moralo vratiti. 4.) Robert Jezic mu je prodao pricu da nemoze do novca radi drugih partnera (dok su obadvije tvrtke u Svicarskoj bile u vlasnistvu jednog vlasnika po trgovackom registru u Svicarskoj). 5.) Tatjanu Brisku (asistenticu Danijela Mondekara u Saboru) nikada nije saslusao - mada je ona sprovela u Zug-u fuziju dviju Jezicevih tvrtki kada je on bio u pritvoru i tako izbrisala tragove 6.) Trazio je od Roberta Jezica "da Vrati novac" - a kome to i na osnovu cega?

VL
Avatar MK
MK
16:10 03.11.2017.

Pravo pitanje je, zasto je HANFA dozvolila trgovinu INA-inih dionica na burzi, kada se u ugovoru o upravljanju iz 2003 jednu stranu navodno obvezuje smanjiti udio vlasnistva vezano zu datum pristupanja u EU... Takva klauzula iskrivljuje trzisnu vrijednost dionice u odredenom trenutku i nikada ta dionica nebi smjela ici na burzu dok ta klauzula postoji!

VL
PU
Pukovnik
16:08 03.11.2017.

Dežurni sudac mafije i HDZ-a, intimni prijatelj Zdravka Marića glumi moralnu vertikalu. Povraća mi se.

VL
JW
Jim West
08:39 04.11.2017.

Hernadi će, nažalost, ostati trajno nedostupan hrvatskom pravosuđu. I dok se Hrvate izručivalo Njemačkoj, Srbiji, Haagu, Hernadi je u sprezi s komunistima koji moraju sakriti predaju Ine svojim prijateljima Mađarima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.