Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer za obranu RNS
Povratak na članak

'MOL želi ubiti Rafineriju, grad Sisak, a sutra RH učiniti energetski ovisnom'

MOL želi INA-u pretvoriti u svoju podružnicu, zatvoriti Rafineriju u Sisku danas, zatvoriti Rafineriju u Rijeci već sutra, domaću naftu izvoziti, napominju iz Stožera za obranu RNS-a

Komentari 12

LA
Lavica7
22:57 12.02.2015.

Madjari nam se osvecuju Za Ono vrijeme Dok smo mi bili Za njih obecana zemlja, Hoolywood! Sad nas zele opet pretvorit u sluge. Na dobrom su putu.

VL
DU
Deleted user
22:11 12.02.2015.

Da smo 90-91 pomlatili one lopovske direktore i partijce a ne ratovali, danas ne bi zatvarali tvornice i rafinerije.

VL
IV
Ivanveliki
21:55 12.02.2015.

a kao sad smo energetski neovisni ili bankarski neovisni ili telekomunikacijski neovisni? nismo mi neovisni odkad je "postene" privatizacije

VL
SK
sladja_kava
22:03 12.02.2015.

Stožer za obranu RNS i očuvanje radnih mjesta jasno poručuje: niti jedna kap Hrvatske nafte neće biti izvezena u Bosnu i Hercegovinu, Srbiju ili Mađarsku. Nasa nafta je bogomdano zlato i nitko ne smije hrvatsku kap nafte da koristi pa makar to placao zlatom !

VL
DU
Deleted user
21:52 12.02.2015.

A gdje su sve silne nevladine udruge,LGBT ili Gong da spašavaju tvornice i egzistenciju građana?

VL
SS
sing sing
10:09 13.02.2015.

Nekome je strateški interes rafinerija u Bos. Brodu. Drugi imaju tri rafinerije u Mađarskoj? Svima je trn u oku Rafinerija nafte Sisak. Zašto? RNS ima izvrstan položaj, strateški perfektan. Nafta iz Stružca dolazi slobodnim padom,a RNS pokriva tržište cijele Hrvatske, Bosne.Bez Siska tržište bi preuzeo MOL, jasno bez Ine.MOL obnavlja sve tri rafinerije u Mađarskoj ? I to se isplati ? Rafinerija u Bosanskom Brodu radi. I to se isplati? Tko štiti interes Ine i RH? Za koji interes je namjera uništiti "obiteljsko srebro", "Hrvatsko blago"? Zašto nas uvjeravaju da je to interes Ine? Zato jer misle da nas mogu kupiti, a istina je da su mnoge kupili.Naša nafta je kvalitetnija nafta od uvozne , a Sisak im zbog tržišta i naše nafte najviše smeta.Bez Siska imali bi Hrvatsku na dlanu, a JANAF bi onda mogli ucjenjivati.

VL
TV
Tvrdy
22:11 12.02.2015.

Nemojte još jedan stožer u toj jadnoj županiji osnivati. Propast će INA kao što je i Petrokemija od silne ljubavi i brige za dobrobit radnika.

VL
DU
Deleted user
22:00 12.02.2015.

Baš me zanima hoće li se ''potući'' i bivši direktori ili današnji tzv.''menađeri''koji su do jučer krali a danas prodali INA-u a danas vrište na Mađare onom starom ''držite lopova'' a naš jadran pun vikendica, apartmana,jahti i glisera sa SK tablicom.

VL
SK
sladja_kava
21:59 12.02.2015.

ma to su sve krivi oni srbi iz siska sto su ostali na nasoj strani izdavali sve podatke madjarima tokom rata i sad nas ovi unistili ...zato je djuro brodarac bio u pravu ali ga bog uze da nije dokazao pravu istinu !

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
21:59 12.02.2015.

Cuj ovo: Stozer RNS. Sami strucnjaci. Za lopate i motike. Ziva psihopatologija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.