Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

'Moja djevojka sada je moj suprug' - Započele vezu kao lezbijke, sve dok Dade nije odlučio promijeniti spol

Kada pogledate fotografiju Dadea i Tiffany, na kojoj supružnici poziraju sa trogodišnjom kćeri Zane, izgledaju baš poput svake druge sretne obitelji...
02. kolovoza 2016. u 19:09 7 komentara 10077 prikaza
Dade
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/5

'Kada je Dade odlučio postati muškarac, gotovo smo prekinuli - ali voljela sam ga i ostala uz njega. Sada imamo kćer i sretniji smo nego ikad' - rekla je Tiffany za britanski Mirror.

Kada pogledate fotografiju Dadea i Tiffany, na kojoj supružnici poziraju sa trogodišnjom kćeri Zane, izgledaju baš poput svake druge sretne obitelji.

Dade i Tiffany | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok

Ono što ih razlikuje je činjenica da je Dade rođen kao žena. Kada je par 2008. završio zajedno, ušli su u lezbijsku vezu.

Nakon realizacije kako je on zapravo transsekusalac, muškarac zarobljen u tijelu žene, Dade je započeo transformaciju u 29. godini života.

U vrijeme transformacije Tiffany je ostala trudna, odlučivši se na donaciju sperme.

Dade, inžinjer po zanimanju, rekao je kako nije više mogao živjeti u laži. Dodavši kako se osjećao muškarcem otkad zna za sebe usprkos tome što ga je majka odijevala kao 'slatkog malog leptirića'.

'Mislio sam kako sam biseksualan, ali bojao sam se biti drugačiji pa sam izlazio s muškarcima. Čak sam se i oženio sa 18, ali razišli smo se nakon nekoliko godina', rekao je.

Njegova supruga Tiffany, koja je životni trener, također je bila udana. 'Shvatila sam kako me privlače žene i razvela se. Kada sam svojoj obitelji sve priznala, upaznala sam Dadea koji me odmah privukao - bio je tako sićušan i seksi'.

Nakon transformacije najviše je bio pogođen njihov seksualni život, s obzirom kako je Dade prošao mazektomiju i potpunu rekonstrukciju spolnog organa.

papa benedikt Moćna skupina Benedikt XVI.: Gay lobi pokušao je preuzeti vlast u Vatikanu

Ipak, zadovoljni su ishodom i svojim životom. A najviše zbog potpore koju su dobili, nakon svega.

'Kada ljude saznaju sa Dadeovu prošlost, šokirani su! Jako sam ponosna na njega. Mi smo kao i svaka druga obitelj' - zaključuje Tiffany.

Dade | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok

>> Kako bi se osjećali da vam je susjed gay? 75% ispitanika odgovorilo - nimalo zabrinuto

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
Pevex
NOVO RUHO DOMA
Istražujemo – kako se pripremiti za proljetne renovacije
  • ek884:

    "odlučio" promjeniti spol... bio je muško i prije, samo drukčije. ovo nije nešto tako rijetko i zaista nas se ne tiče. ima puno bitnijih stvari i prestanite daviti s glupostima

  • ObrenM:

    Dali je ovo pronatalitetni naputak citateljima.Dajte jos malo o homoseksualnim prirodnim vezama, pa ce mo daleko stici.

  • rerun:

    Neki dan članak o depopulaciji Hrvatske a sad nas trujete s ovim marginalnim i nebitnim stvarima. Jako će im dijete biti sretno vjerojatno će ga upisati kao dijete bez spolovila