Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mi smo kao i svaka druga obitelj'

'Moja djevojka sada je moj suprug' - Započele vezu kao lezbijke, sve dok Dade nije odlučio promijeniti spol

Dade
Foto: Facebook
1/5
02.08.2016.
u 19:09

Kada pogledate fotografiju Dadea i Tiffany, na kojoj supružnici poziraju sa trogodišnjom kćeri Zane, izgledaju baš poput svake druge sretne obitelji...

'Kada je Dade odlučio postati muškarac, gotovo smo prekinuli - ali voljela sam ga i ostala uz njega. Sada imamo kćer i sretniji smo nego ikad' - rekla je Tiffany za britanski Mirror.

Kada pogledate fotografiju Dadea i Tiffany, na kojoj supružnici poziraju sa trogodišnjom kćeri Zane, izgledaju baš poput svake druge sretne obitelji.

Foto: Facebook/ Naš potok

Ono što ih razlikuje je činjenica da je Dade rođen kao žena. Kada je par 2008. završio zajedno, ušli su u lezbijsku vezu.

Nakon realizacije kako je on zapravo transsekusalac, muškarac zarobljen u tijelu žene, Dade je započeo transformaciju u 29. godini života.

U vrijeme transformacije Tiffany je ostala trudna, odlučivši se na donaciju sperme.

Dade, inžinjer po zanimanju, rekao je kako nije više mogao živjeti u laži. Dodavši kako se osjećao muškarcem otkad zna za sebe usprkos tome što ga je majka odijevala kao 'slatkog malog leptirića'.

'Mislio sam kako sam biseksualan, ali bojao sam se biti drugačiji pa sam izlazio s muškarcima. Čak sam se i oženio sa 18, ali razišli smo se nakon nekoliko godina', rekao je.

Njegova supruga Tiffany, koja je životni trener, također je bila udana. 'Shvatila sam kako me privlače žene i razvela se. Kada sam svojoj obitelji sve priznala, upaznala sam Dadea koji me odmah privukao - bio je tako sićušan i seksi'.

Nakon transformacije najviše je bio pogođen njihov seksualni život, s obzirom kako je Dade prošao mazektomiju i potpunu rekonstrukciju spolnog organa.

Ipak, zadovoljni su ishodom i svojim životom. A najviše zbog potpore koju su dobili, nakon svega.

'Kada ljude saznaju sa Dadeovu prošlost, šokirani su! Jako sam ponosna na njega. Mi smo kao i svaka druga obitelj' - zaključuje Tiffany.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Kako bi se osjećali da vam je susjed gay? 75% ispitanika odgovorilo - nimalo zabrinuto

Komentara 7

EK
ek884
08:40 03.08.2016.

"odlučio" promjeniti spol... bio je muško i prije, samo drukčije. ovo nije nešto tako rijetko i zaista nas se ne tiče. ima puno bitnijih stvari i prestanite daviti s glupostima

OB
ObrenM
20:09 02.08.2016.

Dali je ovo pronatalitetni naputak citateljima.Dajte jos malo o homoseksualnim prirodnim vezama, pa ce mo daleko stici.

RE
rerun
21:03 02.08.2016.

Neki dan članak o depopulaciji Hrvatske a sad nas trujete s ovim marginalnim i nebitnim stvarima. Jako će im dijete biti sretno vjerojatno će ga upisati kao dijete bez spolovila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije