Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO ILI PRIRODNA SMRT Neutješna majka Nenada Šajbl tvrdi:

Moj sin Danijel je umro jer ga je susjed premlatio

02.03.2009.
u 15:03

Beživotno tijelo jedinog sina umotano u deku majka Nenada nikad neće zaboraviti. Bio je studeni prošle godine, nešto iza 20 sati, a njezina su Danijela zauvijek spuštali s četvrtog kata stubišta u Trnskom 39B u onaj drugi, tiši svijet.

A samo tri mjeseca ranije, taj se 27-godišnji mladić istim stubištem neopterećno uspinjao i spuštao baš svaki dan. Danas se, govori neutješna majka, čuju još samo teški koraci njegova ubojice:

Hoda istim stubištem
- Zbog tog čovjeka umirem svaki dan iznova. Zbog spoznaje da na slobodi hoda istim stubištem na kojem je ubio mog sina, ne pronalazim mjesto za tugu. Ne možete ni zamisliti kako je to čuti njegov bezdušan smijeh, dok vam sin leži u grobu - shrvano u suzama govori Nenada.

- Tog 12. kolovoza prošle godine oko 19 sati sam u stubištu srela susjeda M. Š., koji me je ironično pitao gdje mi je sinek?! Odgovorila sam u stanu, na što mi je on istim tonom uzvratio da ga pozdravim. Oko pola 9 te večeri, kad sam bila u uobičajenoj šetnji, u prizemlju stubišta napao je i krvnički pretukao mog sina.

Udarao ga je šakama po glavi, potom mu je glavom udarao u poštanske sandučiće, a kada se Danijel srušio na pod, udarao ga je nogama po leđima. Policija je od njega uzela samo usmenu izjavu i mom Danijelu savjetovala da ode u Dom zdravlja u Siget - prisjeća se Nenada. - U Siget je liječnik utvrdio dvostruki prijelom donje čeljusti te nas je uputio u KB Dubrava. Danijel je trpio strašne bolove, bio je iscrpljen, te je odlučio prespavati i u bolnicu otići ujutro.

Drugi dan smo već u 6 ujutro otišli u bolnicu, gdje su ga operirali. Četiri dana nakon operacije čeljusti pušten je kući, a bolovi u leđima su bili nesnosni. Deset dana kasnije, kad nije otvorio vrata, provalila sam uz pomoć policije, Hitne i vatrogasaca, i našli ga u nesvijesti. Zapao je u stanje kliničke smrti, no liječnici su ga uspjeli oživjeti.

Tvrde da nema dokaza
Mjesec dana kasnije opet zovemo Hitnu jer ima problema s disanjem. Doktorica mu pruža pomoć, ali samo tri dana kasnije, 5. studenoga, dok je sjedio za stolom, uspio je reći samo „Mama!“ i srušio se na lijevu stranu. Liječnici su ustanovili da je smrt nastupila zbog puknuća glavne arterije koja vodi krv do srca.

Na policiji su rekli da nemaju dokaza da je M. Š. kriv za Danijelovu smrt, ali i ja i liječnici znamo istinu - tvrdi Nenada i dodaje kako sada susjed po stubištu provocira i napada nju.


Iz Policije: Umro zbog zatajenja srca

D. Š. je 12. kolovoza 2008. dojavio da ga je susjed istukao, policija ja obavila obavijesni razgovor, a sudionici su odbili liječnički pregled. Naknadno je PP Novi Zagreb od KB-a Dubrava izviještena da je D.Š. sljedećeg dana sam zatražio liječničku pomoć, te je utvrđeno da se radi o teškim ozljedama zbog čega je hospitaliziran. Policijski službenici su protiv M.Š. podnijeli kaznenu prijavu. Policija je 5. studenoga 2008. zaprimila dojavu Hitne da je u Trnskom 39B preminuo D.Š. Obdukcijom je utvrđeno da je umro zbog zatajenja srca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije