Najbolji hrvatski pršutar otkrio nam je svoju recepturu za najbolji pršut
Krčki pršutar ove je godine okićen titulom proizvođača najboljeg pršuta u Hrvatskoj, a dodijelili su mu je kolege iz klastera 18 proizvođača ove delikatese s oznakom izvornosti iz Istre, Dalmacije i Drniša
Komentari 5
Nekada je industriju imalo većina nesvrstanih, pregazilo ih vrijeme i korupcija u suočavanju sa kapitalizmom.
Nekad jaku hrvatsku industriju zamijenilo suho meso i kiseli kupus. Tko je najbolji u razvoju umjetne inteligencije ili razvoju alternativnih energetskih potencijala? Imali toga uopće u Hrvata?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Što je sve nadrobljeno u ovom propagandnom članku, ali je tek pri kraju u jednoj rečenici rečeno da ti pršuti uopće nisu krčki, već se donose iz Slavonije, a na Krku se samo suše i obrađuju. Znači, to je čista prijevara. Najbolji pršuti su oni gdje se gaje svinje, a oni su jedini originalni. Znam da postoje u Andaluziji u Španjolskoj, gdje od svinja koje žive u hrastovim šumama i jedu žir, Španjolci jedini prave vrhunski "jamon" sa geografskim podrijetlom. Ovaj krčki je falsifikat, jer se sirovo meso uvozi.