Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjekoslav Žužić
Povratak na članak

Najbolji hrvatski pršutar otkrio nam je svoju recepturu za najbolji pršut

Krčki pršutar ove je godine okićen titulom proizvođača najboljeg pršuta u Hrvatskoj, a dodijelili su mu je kolege iz klastera 18 proizvođača ove delikatese s oznakom izvornosti iz Istre, Dalmacije i Drniša

Komentari 5

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:29 25.08.2024.

Što je sve nadrobljeno u ovom propagandnom članku, ali je tek pri kraju u jednoj rečenici rečeno da ti pršuti uopće nisu krčki, već se donose iz Slavonije, a na Krku se samo suše i obrađuju. Znači, to je čista prijevara. Najbolji pršuti su oni gdje se gaje svinje, a oni su jedini originalni. Znam da postoje u Andaluziji u Španjolskoj, gdje od svinja koje žive u hrastovim šumama i jedu žir, Španjolci jedini prave vrhunski "jamon" sa geografskim podrijetlom. Ovaj krčki je falsifikat, jer se sirovo meso uvozi.

VL
Avatar Jopa
Jopa
13:46 25.08.2024.

Nekada je industriju imalo većina nesvrstanih, pregazilo ih vrijeme i korupcija u suočavanju sa kapitalizmom.

VL
RO
romobil
12:50 25.08.2024.

Nekad jaku hrvatsku industriju zamijenilo suho meso i kiseli kupus. Tko je najbolji u razvoju umjetne inteligencije ili razvoju alternativnih energetskih potencijala? Imali toga uopće u Hrvata?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.