Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Moj je izbor i znak naše stranačke dosljednosti i prepoznatljivosti!

Hubicki
PIXSELL
30.01.2012.
u 13:17

HSS treba zauzeti mjesto u centru jer smo desni centar kad je riječ o nacionalnim interesima, a lijevi kad se radi o socijalnoj politici

Vlasta Hubicki, aktualna predsjednica zagorskog HSS-a, između 12 kandidata izabrana je za jednu od pet potpredsjednika stranke kojoj je čelno mjesto, nakon debakla na parlamentarnim izbornima, nakon Josipa Friščića preuzeo Branko Hrg. Osim što će zasigurno uvijek ostati prepoznatljiva po tome što je bila prva hrvatska županica i županica Krapinsko-zagorske županije punih šest godina nakon čega je ispoštivala politički dogovor i mjesto županice prepustila SDP-u, Vlasta Hubicki sada je i prvi zagorski političar koji se kandidirao za tako visoku funkciju u jednoj stranci na državnoj razini, a na tu funkciju je na kraju i izabrana.

– Ovaj izbor iz krapinsko-zagorskog HSS-a je znak jedne vrste prepoznatljivosti rada ove županijske organizacije, prepoznatljiv po dosljednosti u provođenju svoje politike, a treba tu svakako spomenuti i hodočašće HSS-a u Mariju Bistricu koje je najveći susret haesesovaca u HSS-u. U vremenu koje je pred nama treba pomoći hrvatskoj poljoprivredi u prilagodbi i stjecanju standarda, a ne smanjivati proračunska sredstva, pa će se zagorski HSS i HSS na nivou Hrvatske zalagati za povećanje, a ne smanjivanje sredstava, kako bi ona bila barem na nivou na kojem su bila u šest godina vlasti HSS-a u Krapinsko-zagorskoj županiji kada je uvedeno puno poticaja – prokomentirala nam je Vlasta Hubicki svoj izbor i njegovo odražavanje na zagorski HSS, odnosno na zagorsku političku scenu. Kad je riječ o državnoj razini Hubicki ističe da HSS treba zauzeti svoje mjesto u centru jer je stranka desnog centra kad je riječ o nacionalnoj, a lijevog centra kad je riječ o socijalnoj politici, pa se tome treba vratiti. – Zaštita obitelji, ravnomjeran ruralni razvoj, zaštita poljoprivrede i očuvanje sela uz radićevsku čast, poštenje i pravicu, glavni su ciljevi HSS-a – kaže Vlasta Hubicki.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije