Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez u prometu

Mogući zastoji i vožnja u kolonoma, na A1 u smjeru mora pojačan promet

Gužve na naplatnoj postaji Lučko
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
04.08.2021.
u 07:37

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas (04.kolovoza) na važnijim državnim cestama u u Istri i priobalju od 15:00 do 23:00, te sutra (05.kolovoza) od 14:00 do 23:00

Vremenski uvjeti u većem dijelu zemlje povoljni su za vožnju. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama te na prilazima turističkih gradova i mjesta duž jadranske obale.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

povećana gustoća prometa između naplatne postaje LUČKO i čvora KARLOVAC u smjeru Dubrovnika.

Tijekom dana, zbog povećane gustoće prometa, moguće su poteškoće, povremeni zastoji i vožnja u koloni na pojedinim dionicama autocesta, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu (DC102), Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima. Povremeni zastoji mogući su i na dionicama gdje su u tijeku radovi. Vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas (04.kolovoza) na važnijim državnim cestama u u Istri i priobalju od 15:00 do 23:00, te sutra (05.kolovoza) od 14:00 do 23:00. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije