Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI ZABRINUTI
Povratak na članak

Moguće je imati gripu i koronu istodobno: To može imati ove posljedice po zdravlje

Simptomi gripe i koronavirusa vrlo su slični tako da ih je teško razlikovati, rekao je dr. Leonard Mermel s Odjela za epidemiologiju i kontrolu zaraze u bolnici Rhode Island.

Komentari 3

SJ
Sve je uzalud
07:30 15.09.2020.

........imati jedno i drugo je spas...virusi se tuku.. a ti uživaš.....

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
17:56 15.09.2020.

Moguce je, ha..? Da, da... gadno je to kad ti se nakaleme dvije bolestine jedna na drugu.... evo, recimo, najgora kombinacija je kad te zgrabi Paranoia Coronis Progresiva zajedno sa Ovis Cerebroreductis Acuta, što redovito rezultira stanjem poznatim kao Stožerus Stultus Omnino Credentis Totalis.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
15:19 15.09.2020.

korona je laz

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.