Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranjeni 20-godišnjak
Povratak na članak

Mogu li tragovi s čahura i popis poziva riješiti zločin

Policija u bolnici čuva M. M. (20), nekad perspektivnog odbojkaša koji je u subotu ranjen s čak 10 hitaca u tijelo.

Komentari 1

JU
jurajuric118
16:59 25.01.2017.

da se rešiti samo prek mobitela. svaki mobilni telefon koji se prijavi na baznu stanicu ostaje kod operatera zabilježen na istoj. pokupe se brojevi, ukloni lokalno stanovništvo i prate se prijave brojeva koji su promjenili baznu stanicu unutar tih 10km. IT ovac od operatera, a hvala bogu ima ih vlasitu infrastrukturu samo 3 izolira broj i mobitel u roku pola sata do sat. locira im se trenutno stanje, pohapsi na temelju indicije, dobro prebije u podrumu i sve budu priznali za 3-4 sata. samo ako MUP ima volje to odraditi i DORH od suca zatražiti nalog za provođenje istrage. dajte mi otvorene ruke i danas do pol noči su privedeni kod suca istrage.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.