Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mogli bismo se Slovencima 'osvetiti' za Thompsona da nas ne vode kukavice

Ali vlastodršci znaju udariti samo po Hasanbegoviću i Bruni Esih te po sirotinji koju zajedno sa stranim profiterima u ovrhama izbacuju na ulicu i protjeruju u inozemstvo, a dalje od Bregane sluge su i kukavice.

Komentari 11

JA
JaneZZZ
18:19 28.05.2017.

Super kolumna.... čete se osvetiti i Puli, Umagu, Avstriji, Švicarskoj, Holandiji... Bojkotirati sve Slovenske proizvode posebno one koje su kupile Hrvatske tvrtke: Cockta, Barcafe, Argeta, Žito, zlato polje, Gorenjka, ..... Droga Kolinska, Žito, Emba, Mercator, Mladina, Franck ( samo proizvodi koji se prave u Sloveniji), Podravka (ali samo one koje se prave u Sloveniji)... Molim vas samo čitajte u uputama di je proizvedeno da ne bi došlo do greške.. i kad slučajno vidite Mercator (na drgoj strani granice) nemojte uči u trgovinu... da ne bi napravili profit nekoj Slovenskoj trgovini ali Slovenskom dobavljaču... i izterajte sve Slovence iz nekretnina koji su možda neki kupili (sigurno su sve pokreli).. i nemojte jih poslužiti kad su kod vas u gostima, pustite jih da čekaju satima i duplo jim naplatite.. i zamolite jih da se ne vračaju... osvetite se jim... za sve.. posebno za koncert Marka... osvetite se jim i u imenu grada Umaga, Pule, Holandije, Austrije, Švicarske jer tu su ga isto zabranili ali čisto na drugii način.. Oni su ga zabranili iz čisto drugih razloga.. A u Sloveniji su mu bile oduzeta sva prava. Nije da su ga samo zabranili kao drugi (grad Umag, Pula) nego mu nisu dozvolili da pjeva... Super kolumna...

VL
ME
melinda
12:55 28.05.2017.

Dajmo se jednom urazumijeti i shvatiti da nisu samo Slovenci protiv Thompsona vec cijeli svijet kao i 80 posto Hrvata.Govor mrznje moramo osuditi i zaustaviti nacionalizam bilo gdje u svijetu i ko to podrzava treba ga odmah u zatvor ii svaki dan mu prikazivati dokumentarce o uzasu koji se desio u Jasenovcu gdje su ubijali neduznu djecicu TRUDNICAMA VADILI BEBE I DRUGE STRAHOTE,.,,,TO MOGU SAMO BOLESNI UMOVI DA PODRZAVAJU I VELICAJU.....THOMPSONA I NJEMU SLICNE BAJA KNINDZA BORA CORBA I JOS NJIH PAR TREBA ZATVORITI U JASENOVAC DA SE OPAMETE

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:12 28.05.2017.

Uz dužno poštovanje al kakšne veze ima državna vlast s nastupom bilo kojeg pjevača u inozemstvu ???

VL
AZ
antonio.zubic.kr
15:53 28.05.2017.

Zbog čega i koga bi se mi to trebali osvećivati Slovencima? Što je Thompson neki sistemski pjevač kao što je i Agrokor tvrtka. Ne, g. Ivkošić, to što se vi i dotični pjevač na krivoj strani povijesti je vaš problem. Naš problem je što takvi kao on ne plaćaju porez državi koju tako silno vole. A što da Slovenci ne idluče doći na naše more ove godine ili "zatvore" granične prijelaze.

VL
DU
Deleted user
22:21 28.05.2017.

Ivkošiću, vrijeme ti je za mirovinu.

VL
KS
koda samoborac
09:08 29.05.2017.

tuđman ja sam hrvatska ,sanader ja sam hrvatska plenković ja sam hrvatska , tomson to je hrvatska ,mi smo totalno sranje!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
11:53 28.05.2017.

Ne mogu se načuditi koliko hrv. medija je "popilo" tu izjavu Janše, oko tog koncerta. A da li se oni sjećaju tko je Janša i kakve probleme je radio Hrvatskoj, godinama i godinama - najviše preko člana svoje stranke Rupela. Ta izjava ima jedinu namjenu unutarslov. razračunavanja i nema ama baš nikakve poveznice s Hrvatskom ili dotičnim pjevačem, prema njemu bi Janša bio još gori (zamislite, usred Štajerske netko pjeva u slavu hrvatstva!?) da je na vlasti. Ali nije - i zato laje kuja, ne radi sela...

VL
AR
Armagedon
20:03 29.05.2017.

samo ih treba natjerati da naše zakone poštuju njihovi građani koji imaju nekretnine u Hrvatskoj i da ih se tretira isto kao što oni nas tretiraju po cestama u Sloveniji..... da se slovenci kad dođu u Hrvatsku ponašaju kao u sloveniji, a ne da se ponašaju kao da su došli u afriku i bahate...... istom mjerom kao oni nama....

VL
DU
Deleted user
11:09 28.05.2017.

Tako je poštovani Ivkošiću! Pa vidite šta je sa HINA-om??I dalje će biti gosp.Valentić ravnateljica(kukuriku koalicije kandidatkinja) da bi briselski ćato imao glas Silvana Hrelje u Saboru,morate priznati da je ovo jadno da ne može biti jadnije!!Nije ni čudo da se HDZ-ovi članovi a bogami i birači udaljavaju u ZG od te stranke.To se zove politička prostitucija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.