Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačenje novca iz Dinama
Povratak na članak

Obrazloženje presude Mamićima: Modrić i Lovren za sud nevjerodostojni svjedoci

Pet mjeseci nakon objave nepravomoćne presude kojom je odbjegli Zdravko Mamić osuđen na šest i pol godina zatvora, sud na 270 stranica obrazložio svoju odluku

Komentari 33

Avatar Toni Broo
Toni Broo
22:04 08.11.2018.

Kretenska presuda političkog suda koju će rušiti vrhovni ili sud za ljudska prava u Strasbourgu, a Cvitana i njegovog slugu Krušlina čeka kad tad sudbina koju su namijenili Mamićima. Mislila partijska banda rušiti Mamića i Dinamo, a Dinamo u nikad boljem financijskom i sportskom stanju zahvaljujući Mamiću. Događa se isto što i s reprezentacijom, svi igrači te zaposlenici Dinama su homogenizirani i motiviraniji nego ikada da prkose svim zlotvorima koji raznim zlouporabama institucija i medija žele uništenje Dinama i Mamića.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:07 08.11.2018.

Dinamova šteta se ogleda v tomu kaj več desetlječe dobivaju redovito plače si od čistačice i portira do zadnjeg igrača, trenera, člana uprave....Dinamova šteta se ogleda i v tomu kaj se i polovni igrači prodaju za masnu lovu....al nema veze. Dinamo bu konačno dočekal i proletje iako ne baš v LP al dobro je i ovak !!!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:00 08.11.2018.

A treba od horvatinčića je vjerodostojna,

VL
DU
Deleted user
22:05 08.11.2018.

Smiješno - stvarno smiješno. Kao osoba vrlo dobrog pamćenja - smijem se jer u ovom što sam pročitao nalazim citate različitih športskih ""novinara"" između ostalog i iz ovih novina!!! Suci u Osijeku sami su se postavili na postolje "od sprdačine do zločina"!

VL
FR
freeshooter
05:17 09.11.2018.

Nemogu znati detalje, no meni se čini da se radio o pitanju, da li je netko zarađivao kao glavni manager, ili je krao. Ako je netko nešto podigao od nule, stvorio jednu od najretabilnijih i najprofitabilnijih tvrtki u hrvatskoj, jednog od najvećeg izvoznika, a taj isti je jedan od najsposobnijih europskih nogometnih managera, nisam siguran da se njegov rad nemože karakterizirati kao zarada, na svoja velika ulaganja, no vijeme će pokazati da li je samo politika uprla prstom u njega. Uz put, večeras slavimo, tata je godinama stvarao i razvijao ovaj Dinamo, da bi sada došli do ovoga europskog nivoa, strpljivo je čekao Bjelicu, da sazrije i da bude slobodan, kada se poklopilo dobili smo veliki Dinamo, hvala Zdravku, Tata vratit češ se, moraš još izgraditi novi stadion, u Maksimiru, hvala Bjelici, veliki si čovjek i trener.

VL
AS
ante_slavonac
08:13 09.11.2018.

hebeš ovaj srpski vl

VL
DD
ddh
15:55 09.11.2018.

Ovi sudci koji su Mamicu sudili, su zreli za ludjacku kosulju. Kakve veze ima to. ako su anreksi datirani kako su datirani. I Modric i Lovren su sa Dinamom imali pisani ugovor, a sa Mamicem usmeni. Ako su to i kasnije stavili na papir, to je potpuno legalno. I tu nije jasno kakve veze ima pravosudje s tim, jer jedino sto bi se moglo suditi je, da Je Dinamo tuzio Mamica za pronevjeru. A ako Dinamo kaze, da klub nije ostecen nije jasno kakve veze s tim ima onda DORH. Jedino gdje bi DORH mogao nesto raditi je, ako je Mamic to radio bez valjane punomoci svoje uprave. A ako je imao te ovlasti, da sklapa takve ugovore, onda tu DORH nema sto traziti niti neki pijani sudac nesto suditi. Suditi se Mamicui moze jedino ako asoje provizije nije prijavio poreznom uredu i ako nije platio porez. Sve ostalo je komunisticka spletka,

VL
MX
Mister X
17:44 09.11.2018.

Demokratska pravda skuplja decenijama i po svuda i od svakovih mrzitelja i neprijatelja jednog poznatog čelnog čovjeka na visokoj dužnosti traže "svjedoke" koji lažu da kažu potrebnu istinu . Svjedoci pozvani i iz svijeta te sroće 270 stranica samo optuživanjavanja i ti trebaš da se braniš da to uopće pročćitaš i shvatiš što si sve kriv svih 1000 grijeha . Nije problem kad našoj rji kažeš da je maznio Milijardu svi pametni će to odmah povjerovati . Zato jer su svjesni da je nemoguće ovdje ukrasti 1000 kuna da nekrne hajka kroz par minuta . A tko je negdje vidio 100.000 kuna i da ih ukrade pa da tek nakon 5 i više godina da netko eto sjeti daj neke svjedoke iskrenaše koji su sudjelovali u krađi jer sad sve odjednom znamo super . tko kako i koliko ....

VL
NI
NikoCro
22:50 08.11.2018.

Dinamo Svetinja, a tko god radi dobro ljevicari ga pokusavaju unistiti, (HNS, Dinamo) kao sto su unistili Hajduk, Neka crknu Dinamo je i na proljece u Europi

VL
DU
Deleted user
08:32 09.11.2018.

Nakon ovih izvrsnih igara Dinama postavlja se pitanje kome još fali Mamić, igračima sigurno ne.

VL
DU
Deleted user
08:34 09.11.2018.

Presuda pravedna , samo relativno mila , za to što je gazda dva u Hrvatskoj radio u Kini bi ga smaknuli , trebalo mu je opaliti najmanje dvadeset godinica . Konjski mešetar samo danas nema konja pa može s ljudima ,a sve to umotano u celofan poštenja ,hrvatstva itd. Dinamo je sada uspješniji i to nije zasluga gazde , to je zasluga trenera i igrača .

VL
DU
Deleted user
08:34 09.11.2018.

Presuda pravedna , samo relativno mila , za to što je gazda dva u Hrvatskoj radio u Kini bi ga smaknuli , trebalo mu je opaliti najmanje dvadeset godinica . Konjski mešetar samo danas nema konja pa može s ljudima ,a sve to umotano u celofan poštenja ,hrvatstva itd. Dinamo je sada uspješniji i to nije zasluga gazde , to je zasluga trenera i igrača .

VL
Avatar southman
southman
08:04 09.11.2018.

Da su Modrić i Lovren nevjerodostojni svjedoci ?? Ma ne mogu vjerovati !!

VL
KO
konoplja
07:33 09.11.2018.

Čestitke Dinamu na povijesnom uspjehu i moramo biti iskreni i čestitati DORH-u što je potjerao Mamića u Bosnu, zato nam je i krenulo u nogometu, da isto učinimo i sa HDZ-om gdje bi nam bio kraj!

VL
DU
Deleted user
22:07 08.11.2018.

Pa najbolje znaju funkcioneri dinama koliko je on klubskog novca pokrao. Znaci klub je taj koji svjedoci...

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
23:58 08.11.2018.

bravo dinamo konačno procvijet bez kriminalca koji je krao dinamo godinama ...

VL
Avatar Francek007
Francek007
21:55 08.11.2018.

Mirko motkone kakve veze ovo ima sa europskim proljećem. Hvala bogu da je Osječki sud imao xuda donijeti ovakvu presudu. Bravo za sud bravo za Osijek bravo za pravosuđe.

VL
DU
Deleted user
22:14 08.11.2018.

skočimiš luka lazni svjedok

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.