Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŽI TROŠKOVI
Povratak na članak

Moderna vremena okrenula su trend: Za život su najpovoljnije Hrvatska, Litva, Portugal...

Novi je trend putovanje u obrantom smjeru, gdje su troškovi života niži. Prema euronews.travel portalu koji u obzir uzima i druge parametre uz cijene, Crna Gora, Portugal, Hrvatska i Litva, mogu ponuditi najizbalansiraniji život

Komentari 5

Avatar Dars
Dars
20:16 22.01.2023.

Kako to kad novinari kažu da je bolje odseliti iz Hrvatske u Teheran.. pardon Pariz ili Berlin..

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:28 22.01.2023.

Kod nas je kvalitetan zivot??? Cudno, ja sam to oduvjek govorio. Ali ja nemam pojma jer sam odrastao vani i proputovao pola svijeta. Oni koji nikada nisu bili vani znaju to naravno bolje od mene.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:53 23.01.2023.

litva.... izgubila 25% stanovništva... i to onog najproduktivnijeg. ostali joj starci, kao i svim baltičkim državama, totalno narušena demografska struktura, sa projekcijama koje zastrašuju, litvu čeka za 50 godina pustoš. neće 60-godišnjaci imati djecu, a s politikom koju vode baltički političari, antagoniziranjem rusije, dovlačenjem amerikanaca na rusku granicu, tjera i ono malo mladih, koji u takvim uvjetima stalne napetosti ne vide budućnost tamo, već bježe na zapad. ne zbog rusa, nego zbog svojih političara koje starčad koja mrzi ruse održava na vlasti. osuđeno na propast. portugal? useljavaju se migranti koji ciljaju na socijalni program. i penzići iz njemačke i engleske. o modernim vremenima nek pišu mladi ljudi, što očekuju da će im država pružiti, što dobivaju i gdje vide svoju budućnost. europa bez granica dobiva malo drugačije konotacije od onih koje su eurofili reklamirali.

VL
DJ
Dodaj Juri
21:46 22.01.2023.

Ja isto mislim da se u Hrvatskoj dobro zivi. Njih jedno dvjestotinjak nema problema s nicim, Sve im je na raspolaganju, na tudji racun, naravno.Za ostale nisam bas siguran ...

VL
DU
Deleted user
21:31 22.01.2023.

Od kad je Hrvatska iz koje je otišlo 500000 mladih ljudi otišlo po Europi toliko poželjno odredište za život ?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.