Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krešimir dolenčić
Povratak na članak

'Model Dubrovačkih ljetnih igara je iz SFRJ. Takav festival više ne može opstati'

Nemam problema s komercijalnim. U prvom sam redu režiser i radim jako puno predstava koje pune kazališta. To ne znači da su manje vrijedne, kaže Dolenčić

Komentari 5

DU
Deleted user
12:21 09.07.2014.

hrvatski model upravljanja je isto iz sfrj, stovise isti i ljudi...

VL
ĆA
ćaćaća
20:02 09.07.2014.

e jbg a to partiji najviše leži .)

VL
DN
dnleac
17:40 09.07.2014.

Želio bih da Dolenčić uspije održat igre na nivou kakve su uvijek i bile

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
17:54 09.07.2014.

Dok je bilo SFRJ bilo je i igara bez nezaposlenosti,kopanja po kontejnerima,besplatna zdravstvena zaštita,bez privatnih firmi i tajkuna koji su u Jugi bili opančari a u Lijepoj Našoj multimilijarderi.Željeli smo zapadnu demokraciju i blagostanje a dobili smo k od magarca .Svima prema zaslugama,i dale će biti veliki broj nezaposlenih bogati još bogatiji,a zdravstvo nećemo moći priuštiti.Kako je Fidel Castro jednom rekao Viva e Yugoslavia najbolja država na svijetu od 45 do 90 pogotovo za radničku klasu koja je danas u najvećem ropstvu i siromaštvu.

VL
CR
crniohhelo
11:25 14.07.2014.

Za kulturu nema modela i za vrijeme Jugoslavije neznaci da Kultura je imala manju vrijednost, Hrvatski umijetnicu u to vrijeme su bili na pozornicama cijeloga svijeta priznati i cijenjeni svejedno dali je to bio balet opera ili nasi dirigenti svi ti stoje u knjigama velikih svijetskih kuca samo danas kod nas nitko nezeli istinu jednoga vremena spomenuti i SA ponosom dalje nositi, politicka situacija je drugacija Ali kultura i ti koji su tu nasu Hrvatsku kulturu u cijeli svijet nosili u vrijeme Jugoslavije su bili i u to vrijeme Hrvati i to su i damals samo njihov rad umijetnicki ne vidi i ne radi granice izmedju toga prije i toga danas, jer kultura svakoga naroda ne postoji samo od toga danasnjega, her takav narod bi bio jedan jako siromasan narod, a mi to nismo mi imamo nasu kulturu nase umijetnike kulture koji svejedno iz kojega vremena su nose nasu Hrvatsku kulturu u cijeli svijet svidja SE to jednima ili ne jer Kultura spaja a ne raspaja ljude, jer to je najvaznija zadaca kulture.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.