Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEŠTAK AFRIĆ:

Mobiteli vatrogasaca radili i nakon što je požar prešao preko njih

dražen slavica (1)
Filip Brala/PIXSELL
21.02.2013.
u 13:37

Afrić tvrdi da ne može temeljem ispisa telefonskih poziva utvrditi točno vrijeme stradavanja vatrogasaca

Svjedočenjem vještaka telekomunikacija Wintona Afrića nastavljeno je suđenje bivšem šibenskom vatorgasnom zapovjedniku Draženu Slavici za kornatsku tragediju. Vještak Afrić potvrdio je da je najmanje 10 mobitela stradalih vatrogasaca bilo u funkciji i nakon što je požar prešao preko njih. Tvrdi da ne može temeljem ispisa telefonskih poziva utvrditi točno vrijeme stradavanja vatrogasaca.

- Na temelju podataka koje sam dobio, vrijeme stradavanja je bilo između 15.15 i 15.40 sati. Ipak mislim da je to vrijeme bliže 15 sati - rekao je Afrić, koji će ponovno na klupu za svjedoke jer je sudac Boris Babić zatražio dodatno vještačenje, odnosno transkript telefonskih razgovora stradalih vatrogasaca, te snimki razgovora šibenskog JVP-a i VOS-a u tom vremenu od 11.30 do 18.30 sati na dan tragedije.

>> \"Nije potvrđena ni opovrgnuta teorija o eruptivnom požaru\"

>> Demonstrirali uvjete zapaljenja na peći iz Zagorja, a ne s Kornata

Komentara 1

GO
godfather2
14:50 22.02.2013.

Ovo bog dragi više ne može raspetljat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije