Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snalažljivi majstori

Mobitele iza zidina zatvora prebacivali ribičkim štapovima

zatvor u osijeku
Marko Mrkonjić/PIXSELL
08.04.2011.
u 22:30

Skoro savršen plan: žena koja je bila dobavljačica robe za zatvorsku kantinu stavljala je mobitele i alkohol u vrećice kave

Plan su zatvorenici razradili do najsitnijih detalja. Ulaz bi, dosjetili su se, mogao biti kroz zatvorsku kantinu. Doznali su tko je dobavljač robe za kantinu, a sljedeći je korak bio pronaći djelatnicu te tvrtke koja bi obavila posao. I uspjeli su. Žena je, pakirajući robu, stavljala mobitele u vrećice kave ili keksa i tako zamaskirane slala ih na police osječkog zatvora.

“Operirali” su tako svojedobno od šest mjeseci do godine, ne zna se točno koliko dugo. Tko zna kada bi se taj lanac raskrinkao da se zatvorenici nisu sukobili zbog podjele robe. Iz osvete su “otkucali” jedni druge osiguranju. Bilo je tu još svega. Pravosudni policajaci jednom su ostali zatečeni kada su na igralištu, točnije na vratnici, našli zakačen mobitel. Prebacio ga je netko s ulice ribičkim štapom i potom odsjekao najlon.

Više o uspjesima i potpunim promašajima zatvorenika da iza zidina zatvora prošvercaju zabranjenu robu pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije