Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGAO VJEROVATI

Mobitel ga upozorio da je netko u kući, naježio se kada je vidio snimku

Foto: Screenshot/YouTube
1/2
10.11.2018.
u 17:38

Sreća u nesreći je ta što mu je supruga zajedno sa sinom to jutro otišla na Floridu pa dječak nije bio u sobi u trenutku pljačke.

Oliver Wallace pio je pivo u londonskom pubu kada mu je zazvonio mobitel s upozorenjem da su detektirani pokreti u sobi njegovog sina. On je obično ignorirao takve obavijesti, no ovog puta je pogledao o čemu se radi.

Ubrzo se na mobitelu pojavila slika nadzorne kamere iz sobe njegovog dvogodišnjeg sina Sama. Tamo je vidio žensku s kapuljačom kako puže po sobi. Odmah je nazvao policiju i objasnio im da je u tijeku pljačka njegovog stana, piše Daily Mail.

Sreća u nesreći je ta što mu je supruga zajedno sa sinom to jutro otišla na Floridu pa dječak nije bio u sobi u trenutku pljačke.

U kući se nalazilo dvoje provalnika koji su ukrali nakit koji je pripadao majci njegove supruge koja je 2011. godine poginula u prometnoj nesreći.

- Vidio sam osobu kako ulazi u sobu. Prvo mi to nije imalo smisla. Nekoliko sekundi jednostavno ne razumijete u što gledate. To je vaša kuća i tamo je žena koja puže u sobu - kazao je šokirani Oliver.

Incident se dogodio 7. studenog oko 19.45 sati u četvrti Warlingham i Oliver kaže kako bi njegov sin u to vrijeme obično spavao u krevetiću.

Policija traži bilo kakve informacije o provalnicima. 

Pogledajte i video: Snimio jezivi leteći predmet pokraj krevetića

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:05 11.11.2018.

Drugovi u tuđim kućama ko u svojim.

RG
robertfranic45@gmail.com
20:44 11.11.2018.

Ucinilo mi se da je to Dilan Dog scenario i da ce mo vidjeti utvare

Avatar comparator
comparator
18:57 10.11.2018.

I Davorin Božičević se strašno začudio kad je vidio da kroz šume na granici prolaze migranti . Oni čak ni ne pužu po podu nego lijepo kampiraju i pale vatru ,griju se u usputnim vikendicama. Možda su i ovo bili samo migranti !? Pa pustite ljude nek malo odspavaju u vašem domu dok vas nema 😋!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije