Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravni 
savjetnik
Povratak na članak

Mobbing je teško dokazati jer svjedoci od straha obično šute

Poslodavac je dužan zaštititi dostojanstvo radnika za obavljanja posla, a zaštita znači i poduzimanje preventivnih mjera

Komentari 1

SM
smogismogi
18:26 25.09.2014.

Mobing nije toliko teško dokazati, koliko postojeće strukture ne žele priznati da je on dio sustava. Predsjednik suda u kojem sam bio sudac, prešutio je u svom izvješću da sam bio na bolovanju 6 mjeseci, pa je Državnom sudbenom vijećuu prikazao da sam riješio 50% predmeta manje. Sve to nakon presude protiv INE. Mobing jest dio sustava, i tu činjenicu građani moraju prihvatiti, ako ne žele ili nemaju hrabrosti sustav mijenjati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.