Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TUGA U SUĆURCU

Mnogi se opraštaju od mlade majke koja je izgubila život u prometnoj nesreći: 'Bit ćeš zauvijek dio nas!'

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
24.03.2024.
u 20:54

Stravična prometna nesreća potresla je cijeli Kaštel Sućurac

U prometnoj nesreći stradala je mlada 32-godišnja žena samo 200 metara od svoje kuće u Kaštel Sućurcu gdje je živjela s mužem i djetetom. Tijekom dana se skupilo mnoštvo ljudi i ispred njene djevojačke obiteljske kuće kako bi izrazili sućut ukućanima i rodbini u Kaštel Gomilici.

Putem tužne objave na društvenim mrežama od mlade majke se oprostilo i lokalno kulturno-umjetničko društvo KUD Putalj. "Draga Antonija, ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Bit ćeš zauvijek dio nas i nikada nećeš biti zaboravljena. Tvog imena s ponosom ćemo se sjećati. Volimo te!", dio je objave kulturno-umjetničkog društva na Facebooku.

POVEZANI ČLANCI:

Na auto u kojem su bili majka i dijete je naletio motociklist koji je prošao kroz crveno, a dijete su uspjeli izvući iz gorućeg automobila. 

Policija je ranije danas objavila detalje o teškoj prometnoj nesreći na cesti D8, u mjestu Kaštel Sućurac. U sudaru su stradali 29-godišnji vozač motocikla i 32-godišnja vozačica osobnog vozila. Putnik iz osobnog vozila (rođen 2021.) prevezen je na pružanje liječničke pomoći i zadržan u bolnici, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica ODO Split uz asistenciju policijskih službenika.

Prijatelji stradale tridesetdvogodišnjakinje shrvani su i potpuno šokirani u nevjerici je oplakuju. "Ne mogu doći sebi i ne vjeruju da je više nema među njima. Ovo je strašno, zbog divljanja na cesti ugasio se jedan mladi život. Moglo je stradati i dijete, a ne želim niti pomišljati što bi to bilo da su oboje otišli. I njezin odlazak skamenio nas je sve, doslovno smo u nevjerici, nismo očito ničega svjesni od šoka. Teško i tužno", kratko je izjavila za Slobodnu dobra prijateljica poginule žene.

FOTOGALERIJA Motociklist u Kaštelima Hondom prošao kroz crveno i naletio na mladu majku: Više puta kažnjavan

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije