Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo rušenje
Povratak na članak

Mlinarov silos nestaje iz panorame Križevaca jer dolazi nova trgovina

Područje od više tisuća kvadrata ustupit će mjesto Superkonzumu; Agrokor je sadašnji vlasnik prostora u kojem je 1903. krenula prerada žita

Komentari 2

YO
yocko
18:52 17.02.2013.

Majstore šerif KTCa ti nema sad vremena razmišljati o ovakovim stvarima,sad momentalno ima ljubavnih problema u pitanju je mlado meso znaš koja je to briga..

VL
TO
toomiix
21:17 18.02.2013.

Iako je Stari Mlin u Križevcima jedna od najstarijih pekarskih industrija u Hrvatskoj, mislim da bi se trebalo maknut to iz grada. Kao što i piše, ostavit će se jedan dio koji je izgrađen još 1903. godine koji je pod zaštitom (i mislim da će to dugo ostat tu, i bit nešto povijesno u gradu) a ostalo će se srušiti i izgraditi Konzum na oko 1000 kvadrata, a ostalih oko 1000 kvadrata će bit ostali dućani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.