Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sindikati pozivaju
Povratak na članak

Mlinarić: Vlada treba što prije donijeti odluku o smanjenju PDV-a na proizvodnju hrane

"Proizvodnja bi bila veća, hrana bi bila jeftinija, kupovali bi se domaći proizvodi, smanjio bi se uvoz“, naglašava Mlinarić

Komentari 16

Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:54 28.02.2016.

to sto mlinaric trazi je nemoguce.pdv mora ostat isti jos neko vrijeme.sto se mora rijesit: 1. zaustavit prelijevanje novca kojekakvim udrugama i smanjit njihov broj. 2.smsnjit novcanu naknadu ljudina u saboru i koje kakve privilegije. 3.drzavne firme koje se nemogu financirat izmjenit strucnjake i reformirat zadnji put jer mislim da drugi put nece biti.zavrsicemo gore nego grcka ako polizicari nisu shvatili da je krajnje vrijeme da se hrvatska poslozi i krene naprijed.sto najvise koci hrvatsku je milanovic i manjina srbi koji jedini profitiraju za agresiju dobivaju novcane nagrade i zaposljavaju ih u hrv.policiju. 4. ono najvaznije da hrvatska pocne naplacivati dugove od duznika i da velike firme kao todoric pocnu placat porez.i neki ljudi bi morali dokazati svoj steceni novac

VL
DU
Deleted user
16:10 28.02.2016.

buvalj prevaranstki...nakon teatralnog vezanja lancima, trebal biti savjetnik "kuhanoj nogi" al su slucjno skužili da je dužan prek 100 000 kn poreza...uzimal poticaje a zemlja mu bila neobrađena....ne kužim kak takav može biti predsjednik nečega...bilo čega....prava ona seljoberska buvaljčina....

VL
DU
Deleted user
14:16 28.02.2016.

Evo ih nakon četiri godine sa zapomaganjem i vrištanjem, kao prvo pojeftinila nafta a zašto nisu poljoprivredni proizvodi,muljatori i partijski uhljebi.

VL
DU
Deleted user
14:19 28.02.2016.

Baš me zanima kolika je njihova obiteljska tradicija bavljenja poljoprivredom ili je riječi o partijskim uhljebima i gologuzanima koji su se napodizali kredita za opremu a nisu imali na početku ni štihaču.

VL
BJ
Bjelovar112
14:32 28.02.2016.

To se javlja onaj što je trebao biti savjetnik Ivi Josipovicu . Zašto ono nije postao savjetnik ?

VL
DU
Deleted user
14:56 28.02.2016.

Mlinariću gdje si zadnje 4 godine? Bilo ti je dobro, Milanović te financirao kao i ostale "vođe" seljačkih prosvjeda iz vremena kada ste čerečili gulitelja krumpira? Baš tebe briga za seljaka, reci koliko si primio novca zadnje 4 godine!

VL
ZL
zlatnirat
16:16 28.02.2016.

Koliko cujem svi domoljubno orijentirani idu u bih, h i srb u kupovinu, sve jeftinije sve kvalitetnije, pa onda ukinite porez na uvoz istih pa kad to domaci trgovci osjete snizit ce cijene u nasim trgovinama koje su i do 30% vise nego u D, a zasto zbog visoke marze inace nebi stranci otvarali samo trgovine u RH a nista ulagali u poljoprivredu gdje bi prizvodnja mogla biti jeftinija, ako dode do pojeftinjenja i u RH trgovinama moze se potom sniziti i porez ali nikako na alkohol sto neki smatraju dobitak u turizmu.

VL
DU
Deleted user
14:17 28.02.2016.

Da niste plavi dizel koristili za bijesne aute i glisere mogli ste biti profitabilni.

VL
DU
Deleted user
14:22 28.02.2016.

Danas gledam poljoprivrednu emisiju i zamisli veliki ''OPG seoski davitelj'' kupi traktor od 100 tisuća eura i vuče silažu po štali, užas i bahato seosko razmetanje.

VL
DU
Deleted user
14:28 28.02.2016.

Trebala bi dodjela poticaja biti kontrolirana zaradom a ne da se na bahatom podizanju kredita minus nadopunjava poticajima od kojih se kupuju bijesni auti,traktori, gliseri,apartmani i parcele na jadranskoj obali a toliko se priča o zauzetosti poslom a kupuje se po šest apartmana zbog velikih obitelji.

VL
PH
pljesa.hrvoje
14:16 28.02.2016.

ali onda bi bio pdv i na uvoznu hranu 10% .

VL
OV
Ovozemaljski
14:07 28.02.2016.

Upzoravam vladu da sa pdvom od 25% na hranu financiramo turisticki sektor, jer zbog prevelike razlike u nabavi naspram 13% u turizmu, razliku drzava isplacuje njima, a kad bi pdv bio oko 10% i manje na hranu, hrvatsko gospodarstvo bi procvijetalo, komunisti to nazalost nisu mogli shvatiti, nadam se da ce kapitalisti shvatiti dobrobiti manjeg poreza!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.