Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak suđenja

Mladen Mlinarević: Sve što Fiolić govori je obična laž

Mladen Mlinarević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.03.2016.
u 10:45

Pojasnio je da ne vidi logiku ni u tvrdnji optužbe da bi mu Fiolić, kako je rekao, njemu polupoznata osoba, priznao da namjerava oštetiti državu

Sve što Fiolić iskazuje je obična laž s ciljem da me se tereti. Njegov je iskaz na čisto apstraktnoj razini neuvjerljiv, a njegova je obrana pomno smišljena konstrukcija – rekao je Mladen Mlinarević u nastavku svoje obrane u aferi Planinska.

Mlinarević na zagrebačkom Županijskom sudu već treći dan iznosi obranu u kojoj vrlo detaljno analizira sve navode optužbe te niječe krivnju.

Naveo je tako kako nije istina da je njegova tvrtka Inženjerski biro imala nekakav predugovor s tvrtkom Stjepana Fiolića za izradu elaborata za Planinsku.

Po Mlinareviću, takvi navodi optužbe trebali bi potvrditi postojanje poslovnih veza između njega i Fiolića. Milinarević tvrdi da takvih veza nije bilo jer je, kako je kazao, on Filioća vidio svega četiri puta u životu.

Kazao je i da mu Fiolić nikad nije kazao da zgradu u Planinskoj namjerava prodati državi. Tvrdi i da nije znao da je procjena od osam milijuna eura prenapuhana. Pojasnio je da ne vidi logiku ni u tvrdnji optužbe da bi mu Fiolić, kako je rekao, njemu polupoznata osoba, priznao da namjerava oštetiti državu.

>> Mladen Mlinarević: Ugled svoje tvrtke ne bih ugrozio za 90.000 kuna, koliko je stajala procjena zgrade

>> 'Nakon tri godine ovog suđenja osjećam se kao Jozef K.'

Komentara 1

2X
2Xgeneral
07:35 16.03.2016.

pojma on nema uopće što je radio u životu. nema logike niti da je oženjem! djece da li ima?? nema logike jer je ženu vjerojatno vidio u prolazu. od kuda mu imovina? pojma nemam, nema logike da išta imam a radio nisam ništa jer se nićeg ne sjećam. gdje ste me doveli? na sud? nema logike jer tu nikog ne poznam, zašto sam ja ovdje???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije