Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mladog Talijana mrtvog u hotelskoj sobi našla djevojka

mrtvo
Arhiv VL
25.09.2009.
u 19:25

Neslužbeno doznajemo da su jutros iz Rima stigli njegovi roditelji, koji su zatražili da se ne radi obdukcija, no kako je riječ o stranom državljaninu, obdukcija je ipak izvedena.

U sobi zadarskog hotela Venera u Ulici Šime Ljubića na Poluotoku u petak u 15.25 sati mrtav je nađen talijanski turist Matteo B. (24). Kako doznajemo, Bonetti je tog jutra s djevojkom iznajmio sobu na jednu noć u tom hotelu.

Mrtvog ga je na krevetu pronašla djevojka, koja je u panici od osoblja hotela zatražila pomoć. Obdukcijom je utvrđeno da je mladić preminuo od moždanog udara.

Neslužbeno doznajemo da su jutros iz Rima stigli njegovi roditelji, koji su zatražili da se ne radi obdukcija, no kako je riječ o stranom državljaninu, obdukcija je ipak izvedena kako bi se otklonila sumnja o uzroku smrti.

Komentara 3

NI
nikudnikam
17:45 26.09.2009.

Misliš? Zašto? To mi se čini jednim od rijetko pametnim zakonom koji smo uspjeli smisliti. Možda nam je to ipak ostalo od one države ili smo samo dobro prepisali od neke druge ?!

Avatar beg
beg
09:11 26.09.2009.

nece nam niko vise dolaziti na more ako se ovako nastavi

Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
20:08 26.09.2009.

ne razumijem komentare pa postupak mi izgleda izuzetno korektan i neophodan da bi se otklonila svaka sumnja i eventualno parnicenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije