Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrcaj stoke

Mladog Sirijca ozlijedio bik

hitna pomoć
ilustracija
13.08.2015.
u 13:18

Policija je o događaju obavijestila inspekciju zaštite na radu i Lučku kapetaniju

Prilikom prekrcaja stoke na stranom brodu vezanom u luci Bršica u Istri u srijedu je ozlijeđen 27-godišnji Sirijac, radnik na brodu.

Muškarac je razvrstavao stoku na brodu kada se jedan od bikova okomio na njega, udario ga u trbuh i odbacio na željeznu konstrukciju boksa.

Ozlijeđenom Sirijcu pružena je liječnička pomoć na Hitnoj pomoći u Labinu, a potom je prevezen na daljnje medicinsko zbrinjavanje u Opću bolnicu Pula.

Nasreću, ustanovljeno je da se radi o lakšim ozljedama. Policija je o događaju obavijestila inspekciju zaštite na radu i Lučku kapetaniju. 

>> Šok u Madridu: Pomahnitali bik toreadoru se zabio se vrat i teško ga ozlijedio

Komentara 5

Avatar tajar
tajar
16:31 14.08.2015.

Kad bi bilo koga bik (koji u prosjeku ima 800knu kg) udario u trbuh i odbacio na željeznu konstrukciju boksa taj bi u najmanju ruku zadobio teže tjelesne povrede ako bi ostao živ!

FR
franjo
14:33 13.08.2015.

Vidio Bik da mu islamist radi o glavi pa ga preduhitrio.

TA
tamanitelj
13:37 13.08.2015.

Šta mu nije glavu skinuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije