Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mlađahni razbojnici palicom napali mladića i djevojku

policija
Arhiva VL
21.11.2009.
u 19:07

Mladić je uspio pobjeći, ali djevojka je ostala sama te se četvorka okomila na nju. Predala im je svoju torbu da je ostave na miru, no mladići su je gurnuli.

ZAGREB – Čak se pet razbojstava u petak dogodilo na području Zagreba. Najbezobzirnije je bilo ono u Maksimirskoj šumi, gdje su djevojku (20) i mladića (23) na klupi “napikirala“ četvorica mlađih počinitelja.

Prišli su im i zatražili mobitel. Kako je 23-godišnjak odbio dati aparat, jedan od razbojnika udario ga je palicom po leđima. Mladić je uspio pobjeći, ali djevojka je ostala sama te se četvorka okomila na nju. Predala im je svoju torbu da je ostave na miru, no mladići su je gurnuli.

Djevojka je ipak uspjela pobjeći. Orobljene su i četiri kladionice iz kojih su počinitelji, prijeteći pištoljem i suzavcem, odnijeli više tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:37 21.11.2009.

Sada ti djevojko pobjegni od takvog mladića,koji te ostavlja na milost i nemilost bandi s mlječnim zubima.

GV
goran vrtaric
15:30 27.11.2009.

E vidis sada ,kada jedan subjekt kaze da su mene tako napali ja bih barem jednom nozem izrezao utrobu, onda si opasan po okolinu i zlocinac. Ma jebem ja zakon koji meni brani da se odbranim od takvih, moj mobitel bi mozda jedan od njih imao, ali bi bar dvojica nosili svoja crijeva u rukama do bolnice, a da je djevojka sa mnom ili zena ili kcer, ne bi imali mogucnost da dodju do bolnice jer bi imali rez na vratu koji ni jedan kirurg ne bi mogao izlijeciti ni usiti. Jos jednom to su obicni supci i govnari koji u cetvero napadaju par, a taj mladic oji je pobjegao i ostavio djevojku na milist i nemilist, je obicna pedercina i guzerant. Svaki normalan muskarac bi barem pokusao odbraniti dijevojku, jebes mobilni, ali cast izgubiti i na kurvanjski nacin pobjeci i ostaviti djevojku., e tu stvarno je svaki komentar suvisan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije