Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak suđenja
Povratak na članak

Mladineo prijavio Kalamburu, jer su mu rekli da je vodila podjelu novca

Kalamburin branitelj uložio prigovor na čitav Mladineov iskaz, koji je kaže, izrečen samo u svrhu terećenje optuženice

Komentari 2

Avatar mlijeko
mlijeko
14:40 25.03.2014.

Sanja Kalambura je falsificirala potvrdu suda da se protiv nje ne vodi postupak i Mirela Holly ju je postavila na Mladineovo mjesto. Nakon što se saznalo za aferu ista je razriješena sa toga mjesta a sada iz teksza saznajameo da joj je ministarstvo zaštite okoliša na čijem čelu je bila Mirela Holy isplatilo 800.000,00 kuna naknade, a to je 80 plaća koje je Sanja imala u Fondu !!!!!!! Za što ? Valjda zato što je imala lažnu potvrdu. Sigurno je ista sada članica Holynice stranke. Zato imaju love da se reklamiraju gdje stignu .... STRAVA ...

VL
JA
jamanuša
15:13 25.03.2014.

Mirela nemoj se zalagati za prirodni okoliš kada na sebi nemaš ništa prirodno , dakle trebaš živjeti sukladno onom što zagovaraš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.