Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške ozljede

Mladiću u Zagrebu palicom slomili nogu. Majka tvrdi da je zbog splitskog naglaska

Policija
Foto: Ilustracija/ Davor Puklavec/PIXSELL
13.04.2015.
u 11:22

Ja sam majka napadnutog, isprebijanog mladića koji je zbog dalmatinskog govora, splitskog naglaska završio na traumatologiji zagrebačke bolnice, započinje pismo ogorčena majka.

Kakav fantastičan doček u našem glavnom gradu – osjećam se slomljeno. Napisao je to na svojem Facebook profilu mladić (20) koji je u subotu rano ujutro s teškim ozljedama završio u KB Sestre milosrdnice, pišu 24sata.

Kako se neslužbeno doznaje, njega su trojica nepoznatih počinitelja napala u subotu oko 0.50 sati u Ulici Prudi u zagrebačkom naselju Trnje. Mladića su pretukli drvenim palicama i slomili mu nogu. Policija još utvrđuje sve okolnosti ovog napada.

24sata prenose i pismo majke teško ozlijeđenog mladića u kojem, između ostalog, navodi da je njezin sin pretučen zbog dalmatinskog naglaska, te je poslala poruku purgerima.

– Ja sam majka napadnutog, isprebijanog mladića koji je zbog dalmatinskog govora, splitskog naglaska završio na traumatologiji zagrebačke bolnice – započinje pismo ogorčena majka.

>>Cijelo pismo možete pročitati ovdje

>>Sedmorica ga na Jarunu okružila, srušila na pod i slomila mu nos

Komentara 26

JO
johnxxx
11:49 13.04.2015.

Ovo je obični primitivizam i huliganstvo kojeg treba već jednom početi najoštrije kažnjavati. Noću jednostavno nema policije, a huligana ima. Umjesto da se daje 300 k Kuna otpremnine nesposobnim SDP-ovim direktorčićima i par milijardi kuna kojekakvim udrugama, treba zaposliti jošš par stotina policajaca u Zagrebu i rješiti problem huliganstva, uništavanja fasada i okoliša i napada na ZET-ove djelatnike i obične ljude zbog drugačijeg naglaska, loše frizure ili jednostavno iz obijesti.

PU
puf
12:56 13.04.2015.

Sve stoji sto kazes, mislim da je u dalmaciji jos gore. Imao sam I sam nekoliko gorkih iskustava samo zbog dijalekta I nicega drugog a to je bilo tijekom ljeta. Mogu zamislit kako bi bilo u zimskom periodu .... OO probusenim gumama I kradi lanaca I bova mogao bi knjigu ispisat.... Al opet imam brdo frendova dolje iako sam svjestan da masi brdjana je zageb kriv za sve njihove nedostatke..

TM
Tim_Minchin
11:43 13.04.2015.

dokle ce ovo ici... btw majka kaze da je bilo 7 na 4, a ne 3 na 1, samo je jedan zavrsio u bolnici... i sam sam imao dva neugodna iskustva u Zagrebu, na srecu bez kulminacije, samo zato jer sam iz Dalmacije... Samo drasticne kazne mogu nesto promijeniti, takvima ionako nije mjesto u drustvu... Roditelji su vam zajedno ginuli u ratu a vi se koljete radi dinama i hajduka, nabijem vam i dinamo i hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije