Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurdi birokracije
Povratak na članak

Mladiću u kolicima portir nije htio otključati rampu

Liječnica je morala na ulici vještačiti mladića s cerebralnom paralizom

Komentari 13

Avatar gecdra
gecdra
21:55 05.10.2018.

Treba osnovat zavod za rampe i liftove.

VL
DU
Deleted user
22:04 05.10.2018.

19 stoljece..

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
22:35 05.10.2018.

Mladiću u kolicima portir nije htio otključati ramp jer nije za dom, sramotu i moralnu golgotu spreman.

VL
Avatar maxist
maxist
07:27 06.10.2018.

agencija bi bila rješenje......

VL
VI
Vito
09:36 06.10.2018.

Tko će biti odgovoran? ::: Kojeg li blesavog pitanja __ Nitko neće biti odgovoran __ Nitko niti ne želi biti odgovoran. __ A odgvorni su "pod istim uvjetima": ministar zdravstva, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, ministarstvo rada i mirovinskog sustava, ministarstvo garditeljstva i prostronog uređenja, ministarstvo kulture, ministarstvo obrane, ministarstvo financija, ministarstvo pravosuđa. __ Zašto ta ministarstva??? __ Zato što se ovdje radi o bolesnom čovjeku, mladom, koji ne može raditi, a kultura rada nam ne dopušta nerad (makar je u Hrvatskoj očito zabranjeno raditi, kao nisi član partije i organizacije pred sudom osuđene za pljačku Hrvatske), zgrada je "u nadležnosti" mirovinskog sustava, ministarstvo graditeljstva se u posljednjih 28 godina nije potrudilo izgraditi pristupne predmete koji omogućuju jednakomjerni pristup svim osobama, a što je automatski nezakonito po zakonu o sprječavanju diskriminacije nad osobama, dok ministarstvo obrane "mora objasniti" kako zabrana kretanja čuvara omogućuje čuvanje objekta, a što je prevno neizvodiv radnja, jer portir nema, barem poznatoj znanosti još nije poznato, mentalne sposobnosti zaustavljanja čovjeka u kretanju zaustaviti mislima iz solca u portirnici kroz staklenu pregradu. __ Ili portiri mirovinskog imaju tu mogućnost???

VL
DU
Deleted user
00:22 06.10.2018.

Eeeeda su neka druga vremena sada bi drugarica''gulila'' na Golom otoku nekoliko godina zbog vrijeđanja tekovina naše revolucije i samoupravnog pravednog socijalizma. Ovo su tipični unutarnji neprijatelji naroda koji nazadnjačkim izjavama žele nametnuti sukobe među ljubiteljima liftova i firmi koji jako dobro zarađuju na održavanjima istih. Stoga SFiKK.Lp.

VL
VI
Vito
09:38 06.10.2018.

Ovdje prisutni smeraldo mora prvo naučiti da smo u Hrvatskoj, ne tamo daleko __ Ako se takvo nešto događa tamo daleko, to ne znači da se isto mora događati u Hrvatskoj. __ "desilo vam se" pa ste ostali bez Kosova __ Nastavite li tako ostat će te i bez Vojvodine.

VL
ZE
ze
22:19 05.10.2018.

Treba ga odma odpustiti bez pitanja

VL
VI
Vito
09:21 06.10.2018.

Tko će biti odgovoran? Međutim, Mirovinski zavod radi do 16 sati i nakon toga na ulazu u zgradu ostaje samo jedan čovjek, portir. On ne smije napustiti portu, a ne smije ni dati ključ nekome drugome da se posluži rampom jer će on odgovarati ako se tijekom nečijeg nestručnog rukovanja osobi koja se rampom koristi nešto dogodi. ::: Molim vas sve - pročitajete to ponovo i ponovo. __ Koja je kretenčina tako naredila??? __ Čemu portir na porti, ako mu je zabranjeno kretanje??? --- Portir (od starofrancuske: Portier= čuvar vrata, vratar[1] , u naše krajeve prenešeno od istoimene austrijske riječi [2] koja se inače ne upotrebljava po njemačkim zemljama, već oni koriste riječ pförtner) je profesionalno zanimanje - vratar, čuvar. --- Kakva korist od "čuvara" koji ne smije nigdje iz zatvorenog prostora "portirnice"??? __ Pored njega smije proći tko i kad želi, jer On ne smije napustiti portu. __ kakav je to "čuvar" kad ne smije "napustiti portu"??? __ Kakav je to "vratar" kad ne smije doći niti do vrata koja su dalje od "porte"???

VL
AE
Aedes2017
13:00 06.10.2018.

Ma ne nasjedati ! Mali se pravi važan.

VL
NO
nogogaz
06:21 06.10.2018.

Pa da je invalid gej, lezbijka, musliman, srbin, slovenac, rus, komunist, socialist, ljevicar....možda ne bi bilo " domoljubno" pustit ga u zgradu koja živi na racun balkanskih " straight" katolickih "domoljuba" uvik spremnih za svoj balkanski dom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.