Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u španskom

Mladiću je u stanu prerezan vrat, nema tragova provale

ubojstvo, Špansko (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
Autori: kh/VLM, es
07.07.2012.
u 23:09

Mladića (24) je mrtvog u stanu pronašao brat nakon čega je nazvao centar 112 koji je o svemu obavijestio policiju..

U stanu u ulici Drage Gervaisa u zagrebačkom naselju Špansko policija je u subotu poslijepodne pronašla mrtvog 24-godišnjeg mladića H.T., a potvrđeno je da je riječ o nasilnoj smrti.

Ubijen je oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. Također, policija je utvrdila kako u stanu u prizemlju nije bilo tragova provale, a po dolasku je zatekla otvoren prozor.

Mladića je mrtvog u stanu pronašao brat nakon čega je nazvao centar 112 koji je pak o svemu obavijestio policiju. Roditelji ubijenog H.T. s kojima je živio u stanu sat vremena prije nesretnog događaja otišli su u kupovinu. 

Prema riječima šokiranih prijatelja, koji su se okupili pred zgradom nakon tragičnog događaja, ubojica mu je prerezao vrat. Govoreći o stradalom 24-godišnjaku kazali su da je bio uzorni sportaš i student koji je uskoro trebao diplomirati. H. T. je bio aktivan i u studentskoje udruzi koja se bavi promicanjem energetske učinkovitosti i savjetovanjem.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
09:30 08.07.2012.

pred zgradom ubijen a niko nije nista cuo ni vidio-ko ...pa kaj je to moguce u danasnje vrijeme??????????

OB
-obrisani-
09:46 08.07.2012.

oooooooooo koliko ih to ima-mora da su hrabri ko bbb koji pljuju i malte u coporu a onda se sakrivaju na stadionima i svlace majice ispod koje imaju druge-da ih ne mogu prepoznati-to su oni koji mlate iza ledja ko onog sekritasa u maksimiru-imali su od koga ucit od 1991-1995.

DU
Deleted user
11:13 08.07.2012.

koje je to ubistvo u Zagrebu, od zadnje nove godine do danas,i kolko ih je rasvjetljeno??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije