Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NJEMAČKOJ

Očajni mladići zavapili policiji: Žene koje su vozili skinule se pa upustile u seksualne aktivnosti

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
21.06.2022.
u 10:31

Policijski službenici pretražili su na odmorištu oskudno odjevene žene i njihovu prtljagu, a kod 26-godišnjakinje su pronašli vrećicu s nekoliko grama hašiša

Dvojica 18-godišnjih mladića obratila su se njemačkoj policijskoj patroli na autocesti A6 u okrugu Ansbach s neobičnim problemom. Naime, u nedjelju navečer automobilom su povezli dvije žene koje su se ponašale krajnje nepristojno.

Na benzinskoj postaji i odmorištu “Frankenhöhe-Nord” oko 22 sata obratili su se policijskoj patroli prometne policije te službenicima opisali neugodan incident. Kako su naveli, preko agencije za zajedničko korištenje automobila povezli su 26-godišnjakinju i 28-godišnjakinju. Žene su sjele u automobil te se napile, prenosi Fenix magazin

Nakon toga, skinule su se te, kako opisuje policija, "upustile u seksualne aktivnosti na stražnjem sjedalu". Zamolile su vozača i suvozača da im se pridruže. 

– Muški dvojac nije bio oduševljen tom molbom – dodaju iz policije. 

Policijski službenici pretražili su na odmorištu oskudno odjevene žene i njihovu prtljagu, a kod 26-godišnjakinje pronašli su vrećicu s nekoliko grama hašiša. Protiv nje potom je pokrenuta istraga zbog kršenja Zakona o narkoticima.

VIDEO Stanovnici Neuma ogorčeni: ''Turisti na plaži koriste šampone, to je katastrofa! Ubijaju nam more''

Ključne riječi

Komentara 9

ZB
zgrada_bez_parkinga
12:18 21.06.2022.

Hehehe, kad ženske osobe popiju alkohol prikažu svoje prave namjere. Ne kaže čuveni filozof:"Alkohol je tvoj prijatelj. :) " - Sun Tzu.

MA
marli
08:42 22.06.2022.

Dvije "ljedro narkomanke" tu ti hepatitis ne gine, ako ne i teze bolestine ako ti ne prevladaju hormoni pa udjes u zivotni rizik :)

XA
xaron
23:18 21.06.2022.

Možeš misliti kako su jadnoizgledale te 2 dame kad su momci odbili sex sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije