Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Mladići teško stradali u prometnoj, liječnici se bore za njihove živote

nesreća
Duško Jaramaz/PIXSELL
17.07.2011.
u 14:43

Najvjerojatnije zbog brze vožnje, ali pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, peugeot 406 izletio je s ceste te su nesretni mladići ispali iz automobila

Liječnici KBC-a Split bore se za život dvojice mladića koja su teško stradala u prometnoj nesreći koja se sinić oko 20,30 sati dogodila kod Gdinja na Hvaru. Najvjerojatnije zbog brze vožnje, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, peugeot 406 izletio je s ceste u blizini Gdinja. Iz vozila su ispali 20-godišnji Zvonko I. iz Splita i 22-godišnji Goran K. iz Zastražišća.

Obojica ozlijeđenih mladića helikopterom su prebačena u Klinički bolnički centar Split. Goran, koji je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja, ima nagnječenje pluća i prijelom desne potkoljenice, a Zvonko je također zadobio teške i po život opasne ozljede te leži na Odjelu neurokirurgije s nagnječenjem mozga i ranama na glavi.

Zbog teških ozljeda s mladićima nije bilo moguće obaviti razgovor pa još nije utvrđeno tko je vozio peugeot 403, karavan, star petnaestak godina.

Komentara 5

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
15:26 17.07.2011.

Svakodnevno sam svjedok bestijalnoj i bahatoj vožnji mladih vozaća po cestama gdje se krećem i upadanju s vozilima u dvorišta,gdje s vozilima znaju doći pred ulazna vrata kuće,da bi onda zajedno s roditeljima zataškavali opisano,tako da bi se s vlasnicima ,kojima je napravljena šteta, dogovorili o načinu i obliku obeštećenja,a sve bez znanja policije (na njezinu sramotu).I onda to nekako ide dok se ne dogodi ovo.I što sada na to reči ?

TO
Toni50
17:58 17.07.2011.

Nesreče se ne događju zbog brze vožnje; nego zbog jako prebrze te neprilagođene uvjetima na terenu i to i jednom trenu ! potom se događaju ovako teške nesreće sa teškim posljedicama ! . Tu pomaže samo odgoj danas sutra prekosutrara i opet ispočetka. Kod neposluha obvezna zabrana ! konačnoga lijeka protiv nesreče nema !

DU
Deleted user
18:59 17.07.2011.

Ipak NIJE 403 karavan star petnaestak godina, već 406.... Obzirom na izgled auta, dobro su prošli. Samo kad bi još izvukli pouku iz te priče za ubuduće.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije