Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulovili ih

Mladići na gradilištima u Istri ukrali oko 2500 litara dizela

gorivo
VL FOTO
26.11.2010.
u 16:49

Utvrđeno je da su od travnja do studenoga na više gradilišta na području Labinštine iz radnih strojeva i teretnih automobila istočili i ukrali oko 2500 litara dizel goriva

Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom iz Loborike i 23-godišnjakom s područja Pićna utvrdila osnovanu sumnju da su počinili više kaznenih djela krađe i teške krađe provaljivanjem.

Utvrđeno je da su od  travnja do studenoga na više gradilišta na području Labinštine iz radnih strojeva i teretnih automobila istočili i ukrali oko 2500 litara dizel goriva.

Protiv 25-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenih 5 krađa, a protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenih 5 krađa i 3 teške krađe provaljivanjem.

Komentara 1

DU
Deleted user
05:45 27.11.2010.

ha ha ha ha.................\"više kazenih djela krađe i teške krađe\". Dječurlija istočila malo lože is bagera i kamiona i to je odmah teški kriminal. Nije čudo da su najveći kriminalci na slobodi kad policija trči za lopovima s kanistrima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije