Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOUBILAČKE JURNJAVE Nova snimka na YouTubeu, smrtonosna vožnja mladića iz Hercegovine

Mladići iz Posušja jurili su punih 310 kilometara na sat

09.12.2008.
u 23:01

Čak 310 kilometara na sat u jednom trenutku ostvarena je brzina zasad nepoznatog vozila, na snimci koja se pojavila na popularnom odlagalištu svakojakih devijacija i inih nastranosti zvanom YouTube, a navodni sudionici samoubilačke jurnjave mladi su Hercegovci, točnije Posušaci. Da su sumnje usmjerene prema mladiću iz Posušja svjedoči i izjava glasnogovornika Ureda komesara Uprave policije Zapadnohercegovačke županije Damira Čuture.

Naloženo je da se u policijsku postaju Posušje pozove 22-godišnji mladić i s njim će biti obavljen informativni razgovor, kazao je Čutura. Na snimci, koja traje 1,28 minuta, vidljiv je pokazivač brzine koja se hitro podiže do suludih 310 km/h, a tek se na koncu snimke u kadru pojavljuju dvojica mladića, vozač i suvozač.

Navodno je vozač prepoznat kao V. Đurišić iz Posušja, no tu nam informaciju nitko nije mogao potvrditi. Još je manje poznato gdje su, točnije na kojoj cesti, mladići mogli juriti tolikom brzinom.

Ne zna se, zasad, ni o kojem je vozilu riječ, a na nekim portalima se spominjao “mercedes AMG”. Postignuta brzina otvara prostora sumnji da se suluda vožnja dogodila na nekoj od bh prometnica, jer, sudeći po njihovom stanju, teško da se negdje, i uz najbolje vozilo, može juriti 300 na sat.

No, za odgovore će se morati pobrinuti policija, koja je, zanimljivo, upravo započela akciju “Pazi kako voziš”.

Mladići iz Posušja doslovno su shvatili slogan pa su i napravili dokaz koliko paze kako voze te ga objavili na internetu. Nažalost, i ako se utvrdi da su vozili negdje na bh cestama, potencijalne ubojice proći će uz tek nešto veću novčanu kaznu, ali ne veću od 300 KM, te dva kaznena boda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije