Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Mladića pretukli na školskom dvorištu, urinirali mu po licu i tijelu, te ga tjerali na oralni seks

srpska policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
11.06.2015.
u 09:19

I u kragujevačkoj bolnici su se pojavili nasilnici i prijetili mu

Maloljetni Đ. M. (17) iz Kragujevca igrao je košarku sa prijateljima na školskom dvorištu kada su iz crvenoga „opela“, koji se zaustavio, izašla tri starija dečka, izvadila metalne šipke i noževe. Nakon što su ga pretukli stavili su ga u prtljažnik automobila i odvezli do Pivarskog parka gdje je tada započela prava tortura i iživljavanje.

Tukli su ga, prijetili mu, urinirali po njemu te ga prisiljavali i na oralni seks. Nešto poslije ponoći su ga izbacili stotinjak metara od obiteljske kuće u kojoj živi sa majkom i dvije sestre. Jedna od obitelji, koju je pozvao u pomoć, odvezla ga je do bolnice kako bi mu se ukazala medicinska pomoć. Međutim, i u kragujevačkoj bolnici su se pojavili nasilnici i prijetili mu. Jedan od njih poručio je prebijenom i zlostavljanom mladiću, kao i njegovoj obitelji, kako im je bolje da povuku kaznenu prijavu jer će u suprotnom mnogo gore proći. Majka mladića rekla je kako joj je sin plav po licu i tijelu te da od stresa ne može niti da priča.

– Ne mogu da vjerujem da se sve ovo dogodilo zbog neke djevojke, zbog ljubomore. Koliko znam ta djevojka se požalila svome bratu da joj je moj sin prijetio i stavljao nož pod grlo, a on to nikad nije radio. Što su mu sve radili to je stravično. Tjerali su ga da ih oralno zadovoljava. Bilo ih je desetak u tom parku. Kad nije htio tukli su ga i svi zajedno su urinirali po njegovom licu, rekla je majka pretučenog mladića. Kuću u kojoj živi pretučeni mladić sa obitelj osigurava kragujevačka policija.

>> Uhićeno 5 osoba osumnjičenih za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta

>> Nasmrt izudarao psa kojeg je zatekao u staji

Komentara 18

KA
karambita
09:51 11.06.2015.

Otkad nam se SFRJ raspala, ludilo im kriminalitet svugdje cvijeta. Ovoga nije bilo za vrijeme DRUGOVA MICIJACA koji su najprije perjali, a onda pitali, a kako se zoves

Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
09:53 11.06.2015.

Perverznjaci iz Kragujevaca zemlja Srbija

AL
alikoka
21:59 11.06.2015.

Radovati se tuđoj nesreći nikom nije donelo dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije