Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kbc Zagreb

Mladića ozlijeđenog u igri s petardama posjetio Rajko Ostojić

Rajko Ostojić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
29.12.2011.
u 16:29

Ministar je poručio trgovcima da postupaju sukladno zakonu i da ne prodaju petarde djeci te je skrenuo pozornost na to da petarde nisu igračke

Ministar zdravstva Rajko Ostojić posjetio je u KBC-u Zagreb mladića koji je u igri s petardama zadobio teže ozljede, javlja Vlada u priopćenju.

Ministar je poručio trgovcima da postupaju sukladno zakonu i da ne prodaju petarde djeci te je skrenuo pozornost na to da petarde nisu igračke iako ih djeca tako doživljavaju. Pozvao je roditelje i odrasle da tijekom blagdana ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva.

Komentara 2

DO
doktorica
08:37 30.12.2011.

odrasli su odgovorni za svoju djecu i moraju ih stalno upozoravati na nesreće koje se mogu desiti.A grozno je što prave buku sa tim petardama,stariji ljudi dobivaju šokove,a to sve nema nikakvog smisla.pa jedva smo se riješili rata pa da sada neki \"uživaju\" u tome.Prestrašno!

OB
-obrisani-
00:23 31.12.2011.

Mladića ozlijeđenog u igri s petardama posjetio Rajko Ostojić ---------------------- A zašto ga je posjetio ? Da mu odvali šamar ili da mu se uliže pa da kada postane punoljetan glasa za njega ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije