Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije bilo osnova'
Povratak na članak

Mladića koji je prebio taksista pustili da se brani sa slobode

- Nakon ispitivanja otvoreno je istraživanje tijekom kojeg će se provesti i druge potrebne dokazne radnje, a okrivljenik je potom pušten na slobodu jer zakonskih osnova za predlaganje i određivanje istražnog zatvora nije bilo - rekli su iz zagrebačkoga Općinskoga državnoga odvjetništva

Komentari 26

QI
qiqo
16:27 19.04.2019.

Kakva država takvi sudci....s je bani

VL
ZA
zagi101
15:50 19.04.2019.

znači pokušaj ubojstva nije razlog da ostane iza rešetaka ? bravo za suca sad može otići u bolnicu i završiti posao

VL
GA
GandalfovBrat
16:09 19.04.2019.

ime i prezime sudca

VL
LA
larala
16:52 19.04.2019.

ma ne, uopce nema razloga za pritvor ovog divljaka, cist je o.k. i normalno da pretuceš nekog na cesti/radnom mjestu iz cista mira. vjerojatno je opet rijec o sinu poznatih roditelja a, za takve u ovoj državi zakoni ne vrijede.

VL
CH
chemica
16:24 19.04.2019.

To što je opasan po ljudsko društvo nije dovoljan razlog da ga se zadrži u kavezu...Mudro. Sloboda je i demokracija, pa i takvi imaju prava, čak i veća od svojih žrtava.

VL
OK
okvals54
17:00 19.04.2019.

Zaknska osnova bila bi da ga je ubio.Taj razbojnik je sn nekog HDZ mudonje.Pred Zaonom,svi smo isti,ali pred Sudom nismo.

VL
IG
Igi125
16:49 19.04.2019.

Tako je i onaj mladic sto je sa bracom sudjelovao u napadu na djelatnika u bolnici pusten bez zatvorske kazne pa je divljanje nastavio na drugi nacin i pritom opet ugrozio nevine. To je onaj cuveni sudar Audija i BMW-a preko puta Rome u Dubravi. Onaj sto je objavio video divljanja automobilom po Dubravi je takoder na slobodi bez ikakvih sankcija jer prema nekim cudnim kriterijima nije nikoga ugrozio. Ovaj je napao covjeka na njegovom radnom mjestu, tesko ga ozljedio, cetiri policajca su ga morala privoditi jer se opirao uhicenju i sad je na slobodi. Ocito imaju zalede koje ih stiti.

VL
YU
YuBastards
18:15 19.04.2019.

Bravo gospon sudac! Nadam se da ce doticni malo i tebe "pocesati" kao tog taksista kada u isto vrijeme prosecete gradskim ulicama. Drzim fige!

VL
FE
fefellerunt
21:34 19.04.2019.

Sad još taksist može očekivati tužbu jer jer je razmaženi balavac možda ozlijedio šaku, ili nogu, možda oštetio i uprljao tenisicu i nije za sumnjati da bi bio u hrvtaskom pravosuđu osuđen, jer ipak u hrvatskom pravosuđu rade VSS kadrovi sa pravnog fakulteta, koji su , uz kućni odgoj, tamo naučili od eminentnih profesora da su poštenje dobrota i čast najniži oblik ljudske inteligencije . Naravno nema ni inicijala, od ovog uzornog građanina , a kamoli ime , jer ipak je tukao umirovljenu vojnu osobu, najvjerojatnije branitelja , pa novinarima (kao ni pravnicima) njegov život ništa ne znači, jer radi se o privilegitranoj osobi u društvu u povlašttenoj mirovini od 4000 kn , koji iz obijesti vozi taksi ( a mnoge njegove kolege isto tako iz hobija nadničare ili su otišll na bauštelu van) , a gdje je to u odnosu na njihove plaćice od 10 000 kn , jer oni su visokog IQ-a i obrazovanja znaju da on nije potreban više ovoj državi, rata skoro neće biti, a on je prestar . Da je taksist kojim slučajem upucao stvorenje vidjeli bi onda kako djeluje pravosuđe, novinari bi o njemu izvukli i da je ubio glistu kao dječak , rađeni bi prihoprofili, najmanje 15 godina bi dobio , neka zna za kakvu državu i kakvu gomilu smeća je uložio trud i znanje uz rizik za život

VL
ZI
zip123
21:38 19.04.2019.

Sramota!

VL
LI
Linomedo
21:55 19.04.2019.

Dobra vijest će biti kada premlati sudca.

VL
HB
HBPM33
16:55 19.04.2019.

Zato ljudi i napuštaju "ex YU" republike, sada nezavisne države. I kolega ovde u Novom Sadu mi je rekao: "Ne, ne šaljem decu van zemlje zbog materijalnog momenta, nego da ne usvoje negativne, lažne vrednosti u zemlji gde se zlo počelo smatrati dobrim, isplativim", gde su oni koji uz porodicu imaju "sa strane mladje i zgodnije" frajeri, a drugi smotani, gde su oni koji su se obogatili lopovlukom uspešni, a oni koji ne kradu nesposobni...Jedino dobro u svemu ovome je što neće novi rat moći napraviti. Mogu samo još divlje svinje i zečeve da mobilišu sa obe strane Dunava, oni još nisu pobegli u Nemačku...

VL
RO
roko
21:03 19.04.2019.

Tko je taj mladi junak koji bez problema cijelu vječnost mlati za glavu višeg i tjelesno znatno jačeg muškarca koji je uz to još i naoružan vatrenim oružjem ? Tko je ta junačina kojem ni policija ne može ništa, kojeg državno odvjetništvo pušta da se brani sa slobode iako bi ga mogli bez problema zadržati u istražnom zatvoru i to po nekoliko osnova ? Uz to, nitko mu se ne usuđuje objaviti identitet. Eto, na nekim portalima neki tvrde da je ovaj živahni mladac nitko drugi nego nećak našeg vrlog premijera A.P.

VL
Avatar Anzo 111
Anzo 111
22:43 19.04.2019.

Jednu "sitnicu" niste napisali a ta je da je napadač sin jednog zaposlenika jednog ministarstva i da mu ovo nije prvi nasilni kazneni grijeh!!! Bravo naše pravosuđe!!!

VL
RO
roko
20:54 19.04.2019.

Gdje su sad babe i ostale udruge za ljudska prava koje su danima huckale javnost na Daruvarca ? Naravno da život muškarca ne vrijedi koliko i život balavice slobodnog seksualnog ponašanja, naročito ako je taj muškarac pripadnik nižih društvenih slojeva.

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
01:59 21.04.2019.

DIVLJAK koji je u noći na nedjelju brutalno premlatio taksista u Zagrebu, pušten je na slobodu. Kako je jučer službeno potvrđeno Indexu, Općinsko državno odvjetništvo protiv 23-godišnjeg divljaka koji je bezosjećajno mlatio taksista bez obzira na to što ga je ovaj preklinjao da prestane, nije ni zatražilo istražni zatvor.

VL
Avatar loka
loka
02:20 20.04.2019.

Sramota velika naravno.. a jako je lijepo za vidjeti da su komentari složni !

VL
MA
markonvk
21:23 22.04.2019.

Je li radnja napadaca mogla dovest do smrti napadnutog.... Optuzba za pokusaj ubojstva se podrazumijeva. I točka...tako trebaju razmisljati nasi sudovi ..tuzioci.

VL
JM
ja-ma
05:16 20.04.2019.

U srijedu je moja kći koja će sada napuniti 16godina u jednoj trgovini na Iblerovom trgu meni podigla parnu postaju za glačanje.Kako joj je bila dosta teška za nositi,a ja nisam mogla doći pred nju rekla sam joj da naruči taksi preko aplikacije Bolt(Taxify)čiji vozači uglavnom voze i za Uber.Rekla sam joj da dobro pripazi na registraciju automobila u koji sjeda.Prvo ju je taksista zvao da ju ne može pronaći.Kada ju je našao i ovezao,na odredištu ispred kuće ona mu je dala 50 kn,a račun je bio 22 kn.Taksist je rekao da nema sitnih novaca,a ona je rekla da neka zaokruži na 30.On je rekao da neće i neka ide razmijeniti.Prvo ju je htio voziti na Kvaternikov trg,pa je odustao kada mu je rekla da je u blizini Spar.Odvezao ju je pred Spar i rekao da mu kupi cigarete(pušio je putem!) i hladnu Coca colu od 2l.Ona mu je rekla da se to ne radi kod vožnje taksijem i da je maloljetna te mu ne može kupovati cigarete.Onda joj je rekao da samo kupi hladnu Colu.Dijete je bilo izgubljeno i prestrašeno jer je parna postaja ostala u gepeku taksija skupa sa torbom.Nije bilo hladne Cole od 2l pa mu je kupila 1/2 l i tek onda ju je odvezao kući.Ja sam to cijelo vrijeme zvala kao luda,ali ona se nije mogla javiti.Kada je došla kući plačući prijavila sam problem i dala mu jednu zvjezdicu za ocjenu.Da bi ju taj manijak navečer zvao,no nije se javila.Tada sam ponovno kontaktirala Bolt i rekla da ću zvati policiju.I sad,kako takvog gada ne prebiti,a većina ih nije normalna i od sada samo Radio taxi?!

VL
DU
Deleted user
19:42 19.04.2019.

Tko je koga napao? Stari s pištoljem ili mladi 31 godišnjak, ne vidi se nigdje, tko je započeo prvi? Zna li to netko?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.