Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

Mladić vidno pijan ušao u minsko polje

Foto: HGSS
1/2
28.12.2018.
u 15:26

Tražili ga i HGSS i MUP-ov helikopter

Noćas su pripadnici HGSS-a na području Klobučaka, pokraj Siska, tragali za mlađom muškom osobom koja se u alkoholiziranom stanju uputila kroz minski sumnjivo područje. U potrazi je bio angažiran i helikopter MUP-a, a mladić je nakon nekoliko sati sam izašao iz šume na cestu u selu Moštanica. Dojava o nestanku mladića na dežurni telefon HGSS Stanice Novska stigla je noćas u 1:06 ujutro.

Na teren se uz djelatnike MUP-a uputilo i šest pripadnika HGSS Stanice Novska, ispostave Sisak. S obzirom na mrak i temperaturu ispod nule u potragu su angažirani djelatnici granične policije s termovizijskim kamerama te helikopter MUP-a, također opremljen termovizijskim kamerama. Potražni psi HGSS-a bili su u pripravnosti, no zbog opasnosti od mina nisu slani na teren. Osoba se javila u 03:20 da je izbila na cestu u selu Moštanica (šire područje Grada Petrinja) šest kilometara od mjesta gdje je zadnji puta viđena čime je potraga okončana.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
19:07 28.12.2018.

Hvala komsijama na poljima smrti

LI
liliZG
16:41 28.12.2018.

kak ono vele?, pijance i bedake bog čuva.

BA
baegnian1
17:47 28.12.2018.

Kad je izašao iz te šume trebali su ga uhititi, odvesti na trežnjenje i onda sve to naplatiti. Helikopter, HGSS i ostale službe pa nek si poslje misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije