Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen

Mladić u Puli krao cigarete, pirotehniku i autogume

eksplodirala guma
Davor Puklavec/PIXSELL
09.09.2010.
u 10:30

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 19-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

Policijski službenici iz Pule dovršenim su kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom iz Pule utvrdili osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem i jedno kazneno djelo krađe u Puli.

Osnovano se sumnja da je potkraj studenoga 2009. godine u Krležinoj ulici u Puli provalio u trgovinu i ukrao više šteka cigareta, prehrambenih proizvoda i pirotehničkih  sredstava. Potom je 8. srpnja ove godine u Kranjčevićevoj ulici provalio u  vulkanizersku radnju i iz unutrašnjosti ukrao veću količinu autoguma te 4. rujna na Verudeli, na plaži, iskoristio nepažnju 39-godišnjeg švedskog državljanina i ukrao mu torbu s odjevnim predmetima i fotoaparatom.

Ukupna materijalna šteta koju je počinio procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 19-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Velikogoričan56
11:56 09.09.2010.

Hehe, kad sam procitao naslov poveselio sam se da konacno znamo gdje je Ratko Mladic, a ono klinac krao auto gume. Istovremeno uopce nema clanka u VL da je samo kod izgradnje hidroelektrane Lesce zamraceno otprilike 20 miliona eura, a samo prosle godine u javnoj nabavi otprilike koja milijarda kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije