Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovska karijera

Mladić u dva dana naredao pet kaznenih djela

policija
Foto: ilustracija
18.09.2014.
u 16:51

Mladić je provalio u dva osobna vozila, pekarnicu i ugostiteljski objekt brze prehrane te je ukrao Fiat uno

Mladić (26) s područja Karlovačke županije u svega je dva dana na području Rijeke "naredao" pet kaznenih djela, krađu i četiri teške krađe.

U noći 17. rujna pronašli su ga djelatnici Interventne jedinice policije Rijeka koji su na širem području Žabice uočili ukradeno osobno vozilo Fiat uno te muškarca koji je počeo bježati. Utvrđeno je da je u vremenu od 16. do 17. rujna na području Podmurvica, Turnića i Kantride provalio u dva osobna vozila, pekarnicu i ugostiteljski objekt brze prehrane, dok je s parkirališta u Čandekovoj ulici ukrao Fiat uno. Otuđio je novac i predmete ostavljene u vozilima.

Srećom, uz Fiat uno, pronađen je i dio predmeta koji su vraćeni vlasnicima, a mladić je zaradio kaznenu prijavu.

>> Tone krušaka za rakiju ukrali u nekoliko sati

>> Pogledajte spektakularnu krađu BMW-a

Komentara 1

BA
bajo2
18:02 19.09.2014.

a jeste i karijera od dva dana,....ali opet neki su dobili i mirovine za jedan dan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije