Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dugom Ratu

Mladić ronio na dah i nestao, cijelu noć je trajala potraga

lučka kapetanija
Foto: Borna Filic/PIXSELL
03.08.2016.
u 08:48

Na cesti kod obale do kasno u noć ostao je parkiran njegov automobil, a njega nije bilo nigdje

Brod Lučke kapetanije i policija od utorka navečer tragaju na širem području Omiša za mladićem koji je nestao nakon što je ronio na dah, doznaje se u srijedu u splitskoj policiji.

Događaj je zabilježen u 23.30 sati, kod stare tvornice u Dugom Ratu nedaleko od Omiša, gdje je 25- godišnjak roneći nestao zbog čega je organizirana potraga. Osim pomorske policije, uključen je i brod Lučke kapetanije, no potraga do ranih jutarnjih sati nije dala rezultata.

Potraga se nastavila danas ujutro

Kako Hina doznaje od Ivice Vuletića iz Lučke kapetanije Split, riječ je o mještaninu šireg područja Omiša koji je do sada u nekoliko navrata ronio na tom dijelu. Da se nešto s njim dogodilo, posumnjalo se kada je primijećeno da je na cesti kod obale do kasno u noć ostao parkiran njegov automobil, a njega nije nigdje bilo. Odmah je slučaj prijavljen nakon čega je organizirana potraga.

"Ujutro ćemo u potragu uz brod pomorske policije i Lučke kapetanije Split najvjerojatnije uključiti još jedan brod", rekao je Vuletić.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
10:57 03.08.2016.

Deseci ronioca pogibaju u Hrvatskoj godišnje,rekao bih najopasniji sport. Uz to zlatno pravilo je nikad se ne roni sam,uvijek treba imati nekoga uz sebe.

SC
schwertransport
09:03 03.08.2016.

pa jel izronio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije