Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijano slavlje

Mladić se bori za život, izboden po prsima na proslavi rođendana

policija
Arhiva VL
24.12.2011.
u 11:52

Policija je privela 10-ak sudionika proslave na kojoj je izboden 22-godišnjak. Niitko još nije ispitan jer su - pijani

Dino V. (22) životno je ugrožen nakon što je dobio više ubodnih rana u predjelu prsišta. Liječnici u splitskom KBC-u bore se za njegov život, a policija nastoji rasvjetliti okolnosti tijekom kojih je dobio tako teške ozljede.

Dino je izboden po prsištu u subotu oko 1,30 sati u Gornjoj Rupotini. Policija je uhitila i privela na kriminalističko istraživanje desetak osoba, muškaraca i žena, koji su bili na proslavi rođendana u jednoj obiteljskoj ući, nedaleko od tunela u Gornjoj Rupotini. Razgovor ni s kim još nije obavljen jer su svi pod utjecajem alkohola.

Policajci su, nakon dojave solinske Hitne medicinske pomoći na mjestu događaja zatekli sudionike. Dio njih bio je na cesti, a dio u kući. Što se točno događalo još se ne zna. Nije pronađeno ni oružje kojim je ozlijeđen mladić.

Komentara 5

SR
s☺r@n
14:06 24.12.2011.

Što je sa tim ljudima danas?? zar ih alkohol toliko izblesavi. Negdje sam čitao....ali to ne vjerujem... da djavolko udje u čovjeka baš tada kad je psihički slab i nestabilan i tada napravi s**je, no ne vjerujem u te babljee priče, ali tko zna??

Avatar dolazi
dolazi
15:25 24.12.2011.

Gornja Rupotina = solin= split = južna dalmacija = primitivni tovari = KERUM

HA
Hatikvah
15:33 24.12.2011.

Još jedan dokaz da je alkoholizam postao među najvećim problemima, te da će se ovakve stvari sve više i više početi događati. Osim alkohola tu kumuje i raspad obitelji koje danas traže svakakve izlike (ponajviše preko ekonomskih problema) da su krivci za njihove probleme, a u biti je najveći problem sami ljudi i članovi obitelji koji samo srljaju iz problema u problem jer ne znaju ramišljati i na pravi način svoj život isplanirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije