Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan ispraćaj Davida Dragičevića

Mladić pokopan u Austriji: Danas nam je teže nego kad smo ga pokapali prvi put

Pogreb Davida Dragičevića u Austriji
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/12
15.03.2019.
u 13:47

Davidov pogreb u Austriji bila je želja njegovih roditelja

Veliki broj Banjalučana, ali i građana BiH koji žive i rade u Austriji, ispratilo je drugi put 21-godišnjeg Davida Dragičevića na vječni počinak u austrijskom Wiener Neustadtu. Majka Suzana Radanović i otac Davor u velikoj boli pokopali su svoga sina. Davidov otac, koji je krajem prosinca napustio Banju Luku i sada živi u Austriji, kako kaže, sada je pod zaštitom njihove policije, javlja Klix.ba

Davidovo tijelo u četvrtak je dovezeno u Wiener Neustadt kod Beča nakon što je ekshumirano. Davidov pogreb u Austriji bila je želja njegovih roditelja koji tim činom i simbolično poručuju kako ne žele da kosti njihova ubijenog djeteta budu u gradu i zemlji u kojoj krivci neće odgovarati.

Poručili su da im je danas teže nego kada su svog Đakca sahranjivali prvi put jer jednogodišnja borba nije rezultirala istinom i pravdom. Brojni građani danas su prisustvovali pogrebu te dali podršku obitelji. Jedina im je utjeha što će sada moći obilaziti grob svoga sina redovito i olakšati dušu. 

 

Komentara 11

PE
PetiElement
14:14 15.03.2019.

Obavezno javite kad će biti treći put.. dakle, ovom jadnom dečku roditelji i nisu baš.....

BA
bazinga
12:18 16.03.2019.

Bolesni ljudi počeli tezgariti sahranama,još malo pa će imati više nastupa nego nina badrić

Avatar dras32
dras32
14:19 15.03.2019.

U Njemačkoj, Austriji ne postoji nešto kao trajni ukop, osim ako ćeš masno platiti, 5godina za djecu, 12 godina za odrasle, toliko da si tijelo raspadne, iza toga grobno mjesto ide za novi ukop. Hoće ga za 12god opet iskapat, treći jubilarni put ili ima dovoljno sponzora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije