Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u puli

Mladić iz sudnice pokušao pobjeći kroz prozor!

prozor,staklo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
23.04.2015.
u 16:49

Mladić iz Medulina na sudu u Puli našao se zbog krađe

Muškarac iz Medulina M.K. (31), kojemu se u srijedu ujutro na Općinskom sudu u Puli sudilo zbog krađe, a uz njega je bila optužena i njegova djevojka, ostat će zapamćen po tome što je iz sudnice pokušao pobjeći – kroz prozor.

Kako se doznaje, muškarac je potkraj postupka, nakon što je tužitelj Vlado Šćur u završnom govoru predložio da ga se kazni, skočio na stol državnog odvjetnika u blizini prozora namjeravajući se slobode domoći skokom kroz prozor. U namjeri su ga spriječila dvojica pravosudnih policajaca, a u pomoć je pritekao i sam tužitelj koji je asistenciju "platio" razbijenim naočalama, no nije ozlijeđen kao ni pravosudni policajci. Kad su mu na ruke stavili lisičine, Medulinac je, još razjaren, udario glavom o staklo prozora koji se zatresao pa se na gornjem dijelu prozora razbilo staklo čije su mu krhotine pale na glavu. Pritom je zadobio nekoliko posjekotina, no riječ je o lakšim ozljedama.

Sutkinja Vera Glasnović Gjoni, iako šokirana jer takvo što u sudnici nije doživjela, odmah je pozvala policiju i hitnu pomoć.

Policija je, potvrdila je jučer glasnogovornica Nataša Rogić Jukopila, intervenirala u sudnici, a okolnosti događaja još se utvrđuju pa se još ne zna za što će ga se teretiti zbog incidenta u sudnici. Inače, Medulinac je već neko vrijeme u zatvoru zbog prije izrečenih kazni, a nakon što mu je pružena pomoć, vraćen je iza rešetaka.

>>Drama na sarajevskom sudu: Oštrim predmetom napao suprugu

 

Komentara 1

OB
Objektivno...
17:06 23.04.2015.

A šta kad sudac iz sudnice kroz vrata "pobjegne" s posla prije 15 sati kako bi kod kuće asistirao majstoru koji mu radi u "fušu"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije