Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mladić poginuo zbog prebrze vožnje

Poginuo u čakovcu
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
29.11.2009.
u 12:43

Mladić je vozio iz smjera Murskog Središća prema Štrukovcu i u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu ceste pa izravno udario u automobil

MURSKO SREDIŠĆE – Igor Jurović (20) iz Štrukovca poginuo je na državnoj cesti između Štrukovca i Murskog Središća u Međimurskoj županiji u subotu oko 21 sati.

Vozio se iz smjera Murskog Središća prema Štrukovcu i u lijevom zavoju je zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu ceste i alfa romeom 159 registarskih oznaka ČK 956-DG izravno udario u automobil slovenskih registarskih oznaka MS CH-258, kojim je upravljao 38-godišnji slovenski državljanin. Jurović koji je bio sam u alfi preminuo je na mjestu nesreće, nedaleko od kuće, a u drugom vozilu nitko od troje putnika nije ozlijeđen. To je trinaesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini. Obdukcija tijela obavit će se sutra.

 

 

 

Komentara 6

GL
glina
08:13 03.12.2009.

nobadi,nevrijedi dalje raspravljati o ovome svatko ima svoj stav,razmisljanje i tacku gledista! Nega sam samo htio da ti odgovorim na zadnju recenicu tvoga teksta.I ja imam ,poput tebe, dijete tih godina koje je tek prije nekih 6 mjeseci polozilo vozackiki ali opet nemijenjam svoje misljenje o MANIJACIMA koji znaju samo stisnuti gas pa kud puklo da puklo.

NE
neon89
20:46 03.12.2009.

svatko ima pravo na svoje mišljenje, u pravu ste, al neznam kako možeš tako bezosječajno pričat o nekom koji je zaista na tragičan način otišao s ovog svijeta... ko da mu je bila namjera napravit to što je napravio.... zaista žalosno... svatko griješi u mnogo situacija, al ovaj momak nema priliku da ispravi svoju grešku, za razliku od nekih ostalih... ja se nadam da vi nećete nikad u životu proživljavat to što njegovi roditelji i prijatelji sad moraju... a prisjetio bi Vas da se upitate što vaša djeca rade kad vi niste pored njih u autu, ja se nadam da su uzorni vozaći, al stvarno treba porazmislit o tim stvarima...

GL
glina
14:49 29.11.2009.

dobro je proslo,jedan IDIOT manje,srecom niko nevin nije nastadao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije