Naslovnica Vijesti Crna kronika

Mladić nestao nakon duhovne obnove

Jedna mještanka vidjela ga je u u Otoku Samoborskom u nedjelju kako hoda bez odjeće – ispričao nam je Dujin otac Mario Ban koji je odmah nakon nestanka stigao u Samobor da bi pomogao u potrazi
26. svibnja 2015. u 14:13 7 komentara 5443 prikaza
duje
Foto: Nightlife.hr/Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Policija i pripadnici GSS od subote tragaju za 21-godišnjim Dujom Banom iz Kaštel Sućurca kojem se izgubio svaki trag nakon što je otišao s duhovne obnove u Kući susreta Tabor s prijateljima na piće u Samobor.

– S majkom je bio u Samoboru od četvrtka, a za vrijeme pauze otišao je s prijateljima. Oni su se vratili, a on je uzeo bicikl i ostao. Odjeća mu je nađena u nedjelju navečer, a Duji nema ni traga. Njemu je ovo potpuno nepoznati teren.

Jedna mještanka vidjela ga je u u Otoku Samoborskom u nedjelju kako hoda bez odjeće – ispričao nam je Dujin otac Mario Ban koji je odmah nakon nestanka stigao u Samobor kako bi pomogao u potrazi. Potvrdio je i da policajci detaljno pretražuju teren uz Savu, no još nisu pronašli nikakav trag koji bi ih doveo do nestalog 21-godišnjaka.

Mladić je visok 190 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči te ožiljak ispod desnog oka.

>> Nestao u Međimurju, pronađen na Braču

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • ObrenM:

    Sam naslov clanka blati duhovnu obnovu,kao i neki komentari citatelja.Sto je duhovna obnova kriva za neciju psihicku bolest.Pitanje je i dali je nestali bio do kraja na seminaru,ali ga ono sto je tamo cuo sigurno nije uputilo na nikakovo zlo ... prikaži još! prema sebi niti prema drugima.

  • Stillill:

    Necije djete je nestalo a neki ljudi cak i u tome pronalaze razlog za salu. Dali mozete zamislit kako je tim roditeljima sada? Nemozete. Onda ste emocionalno na razini svih onih koljaca, siledzija i ubojica.

  • Objektivno...:

    Bože dragi što je s tim nestancima mladih ljudi. Možda ga uspije naći koji otočki ili dalmatinski Crveni križ. Oni ionako iz proračuna dobiju 0,2% da traže nestale osobe. Neznam samo koji će nam klinac onda policija da traži te ... prikaži još! iste nestale osobe ako za to posebno plaćamo Crveni križ? Nek mi se javi makar jedan onaj koga je pronašao Crveni križ...