Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA SLUŽBENU OSOBU

Mladić nasrnuo i teško ozlijedio policajca, privedene još četiri osobe

Privođenje muškarca osumnjičenog za bombaški napad na policijsku postaju
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
19.08.2020.
u 12:35

Po završetku kriminalističkog istraživanja uvrđena je sumnja da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo 'napada na službenu osobu', a ostala četvorica osumnjičenika kazneno djelo 'prisile prema službenoj osobi'.

Zbog fizičkog napada i teškog ozlijeđivanja policajca osječko-baranjska policija je u Breznici Đakovačkoj uhitila 25-godišnjeg mladića, a privedena su još četvorica muškaraca koji su pokušali spriječiti njegovo uhićenje, izvijestila je u srijedu policija.

U ponedjeljak, 17. kolovoza u 2,26 sati policija je zaprimila telefonsku dojavu da je u Breznici Đakovačkoj došlo do narušavanja javnog reda i mira, a policajci koji su upućeni na mjesto događaja, pronašli su osobe odgovorne za narušavanje.

Prilikom policijske intervencije 25-godišnji osumnjičenik fizički je napao policajce, pri čemu je jedan policajac teško ozljeđen, dok je napadač zadobio lake ozlijede, naveli su iz policije.

Istodobno 43-godišnjak, 40-godišnjak, 39-godišnjak i 36-godišnjak  pokušali su spriječiti privođenje 25-godišnjeg napadača na policijske službenike, pa su sva petorica uhićena i privedena u policijsku postaju.

Po završetku kriminalističkog istraživanja uvrđena je sumnja da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo 'napada na službenu osobu', a ostala četvorica osumnjičenika kazneno djelo 'prisile prema službenoj osobi'.

Počinitelji su u utorak predani pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske Policijske uprave. Policija provodi daljnje izvide radi utvrđivanja prekršajne odgovornosti i drugih sudionika ovog događaja, dodaje se u priopćenju.

Komentara 2

CL
Clintistvud
15:00 19.08.2020.

Kad čujem ime Tito nemam vise problema s probavom.Što kao ovaj će proći tek tako,bilo je toga u bravarovo vrime samo nisi imao gdje pročitati..

RU
Rusvaj
13:26 19.08.2020.

Eee nije tako bilo u Titino vrijeme.... Takve huligane treba namlatiti da pamte za cijeli život,....... Nek proba u Njemačkoj, Italiji ili bilo kojoj normalnalnoj zemlji napasti policajca pa nek vidi kako će proči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije