Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobno trčanje

Mladić koji se srušio mrtav cijeli se dan žalio na bolove u prsima

svijeća
Antonio Bronić/PIXSELL
17.09.2010.
u 15:34

Nije imao zdravstvenih problema, rekli su u Elektrostrojarskoj školi. Danas su se školski kolege opraštali od preminulog.

Žalio se cijeli dan na bolove u prsima - rekao je jedan prijatelj 16-godišnjeg učenika drugog razreda Elektrostrojarske obrtničke škole koji se u četvrtak oko 18 sati u srušio na uglu Selske i Baštijanove ulice u Zagrebu i nedugo zatim preminuo.

>>Mladić potrčao za autobusom i pred prijateljima se srušio mrtav

Šok i nevjerica odražavale su se danas na licima njegovih školskih kolega i djelatnika koji su se jučer morali suočiti sa spoznajom da sljedeći tjedan neće zajedno proslaviti njegov 17. rođendan.

– Ne znamo što se dogodilo. Nije imao zdravstvenih problema za koje je škola znala – rekao je ravnatelj Ante Delač. U školskom hodniku uza zapaljenu svijeću i buketić cvijeća njegovi kolege opraštali su se od svoga prijatelja, za kojeg je razrednica, kao vrlo dobrog učenika, imala samo riječi hvale.

Dječak je toga kobnog dana išao iz škole s trojicom prijatelja te su se uputili prema autobusnoj stanici u Selskoj. Kada su shvatili da će im autobus pobjeći, potrčali su. Dvojica su se uspjela popeti, a nesretni dječak i njegov kolega nisu.

Dok je trčao, pozlilo mu je, te se pored zaprepaštenog prijatelja srušio. Iako su slučajni prolaznici i djelatnici hitne pomoći pohitali pomoći nesretnom dječaku, njihovi napori nisu dali rezultata. Mogli su konstatirati samo njegovu smrt. Uzrok smrti nesretnog mladića bit će poznat nakon obdukcije.

Komentara 9

RE
real
16:46 17.09.2010.

ako je nekad bio na vojnoliječničkoj komisiji sigurno je prpglašen Sposoban !!

Avatar morski covik 1
morski covik 1
16:55 17.09.2010.

Jadno dite! Počivaj u miru...

BL
Bljakonja
17:17 17.09.2010.

Počivaj u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije