Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun ispred diskoteke

Mladić koji je pucao u zaštitara još uvijek u bijegu

pištolj
Foto: Ilustracija: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
22.06.2015.
u 17:00

Potraga za mladićem se nastavlja, a mogao bi biti optužen za pokušaj ubojstva.

Policija još uvijek nije pronašla 25-godišnjaka koji je u petak oko 23.30 sati hicima iz pištolja ranio redara (45) ispred jednoga narodnjačkog kluba u Slavonskom Brodu.

Mladić je, podsjetimo, htio ući u diskoteku, ali zaštitar ga nije puštao. Ovaj se nakon toga udaljio s mjesta događaja, ali ubrzo se vratio s pištoljem kojeg je uperio u redara te u njegovu smjeru ispalio nekoliko hitaca, nanijevši mu prostrjelne ozljede lijeve natkoljenice.

Nakon toga je pobjegao s mjesta događaja. Potraga za mladićem se nastavlja, a mogao bi biti optužen za pokušaj ubojstva.

>> Obračun u 'pijanoj' ulici: U pucnjavi ispred kafića ozlijeđen muškarac

Komentara 4

Avatar ciklama
ciklama
01:53 23.06.2015.

Cajke šire mir i sreću svuda oko nas...

OB
ObrenM
21:23 22.06.2015.

Vjerujem da ce biti uhicen.Kakav je to covjek,kada moze pokusati ubiti covjeka koji radi svoj posao.Kakovu ce plejadu izvesti njegovi odvjetnici,da prikazu njegovo nedjelo kao izraz straha(sa predumisljajem)Svakako treba zastititi njegov integritet neobjavljivanjem njegovih casnih podataka.Novinari i dalje budite dosljedni omerti kod takovih stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije