Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni Facebook

Mladić kažnjen zbog slanja zahtjeva za prijateljstvo!?

facebook
Reuters/PIXSELL
15.08.2013.
u 14:41

Korisnici Facebooka trebali bi paziti s kim se povezuju i kome šalju zahtjeve za prijateljstvo.

Korisnici Facebooka trebali bi paziti s kim se povezuju i kome šalju zahtjeve za prijateljstvo te ne bi trebali biti prijatelji sa šefovima koji im na taj način mogu njuškati po profilu te iskoristiti te podatke na krivi način. Osim toga, treba paziti i na objavljivanja statusa i aktivnosti na toj društvenoj mreži, jer ukoliko ne pazite, možete biti kažnjeni, baš kao 18-godišnji Šveđanin.

Na Huffington Postu objavljeno je kako je tinejdžer kažnjen novčanim iznosom od 30 dnevnih dohodaka zbog toga što je jednoj osobi poslao zahtjev za prijateljstvom na Facebooku. Mladić je kažnjen jer je otprije imao zabranu pristupa i kontaktiranja te osobe, a zahtjev za prijateljstvo prekršio je tu zabranu. Iako se ne navodi razlog zabrane pristupa, mediji pišu kako je 18-godišnjak ranije osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja žena.

>>Piše knjige kako poboljšati brak, a ubio ženu i objavio na fejsu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije