Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE KAO U BEOGRADU

Srbin oduševljen ljetovanjem u Makarskoj: Rekli su mi da ne idem tamo, ovo je nestvarno

Trajekt  na liniji Makarska - Sumartin
Zvonimir Barisin/PIXSELL
20.08.2023.
u 19:38

"Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno", napisao je u objavi

Mladić iz Srbije je ljetovao na Jadranu, a njegove objave na Twitteru izazvale su brojne reakcije. U objavama je opisao osvoje iskustvo s ljetovanja, a najviše pažnje su izazvale cijene. Savjetovali su ga da ne ide u Hrvatsku na odmor jer je ovdje sve preskupo, međutim, njegovo iskustvo je potpuno drugačije.

Posjetio je Makarsku i smatra da su tamo cijene iste kao i u Beogradu. Prema računu koji je podijelio, njega je obrok za četiri osobe s pićem koštao 65 eura. Oduševio ga je krajolik i čistoća mora. "Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno", napisao je u objavi. Rivijera ga je podsjetila na Crnu Goru, ali je pohvalio to što, za razliku od Crne Gore, u Makarskoj nema privatnih plaža pa ručnik možeš staviti "gdje hoćeš", piše Kurir.

Ključne riječi

Komentara 38

AN
AnimaTor
21:20 20.08.2023.

Na Jadranu se pojavila jedna zarazna bolest. i malo po malo zarazit ce cijeli Jadran u Republici Hrvatskoj.Bolest se zove POHLEPA.

KO
komentant
20:22 20.08.2023.

Pored ovoga , vidio sam i tekst negdje o povoljnim cijenama u Vinkovcima. Pa evo da se i sam pridružim Takvim vijestima . Naime u mom Đakovu sam bio na ručku u jednom restoranu. Dakle Juha ,Salata, Mješano meso ii Osolepeš(1dl vina, 2dl min. vode) . Sve to puta 4 = 30 Eura ili 7.50 eura po osobi

LU
lunden
08:40 21.08.2023.

ja da sam Srbijanac ja bi iduće godine ovako nešto objavio.Jbt. svi portali su objavili ovu "vijest".Pa nije valjda on jedini Srbin koji je ljetovao u RH,mislim da ih ima par destina tisuća.Sad što te mlađe ljude futraju da je sve južno od Zadra srbomrzilačko to je njihova stvar.Nek malo te udžbenike promjene,od te neke Mačve("deda čuo da vojnici pričaju naški") do rata 90-ih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije