Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad na turističkom brodu

Mladić i austrijski turist teško ozlijeđeni na splitskom području

hitna pomoć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
12.06.2016.
u 11:40

Šezdesettrogodišnji turist iz Austrije teško je ozlijeđen sinoć oko 21 sat prilikom pada na turističkom brodu. Pomoć su mu pružili liječnici Hitne medicinske pomoći u Trogiru

U dvije nesreće na splitskom području teško su ozlijeđeni 22-godišnji mladić, hrvatski državljanin, i 63-godišnji turist iz Austrije, izvijestila je u nedjelju splitska policija.

Dvadeset dvogodišnji mladić pao je u subotu oko 5 sati na području Bačvica, zadobivši teške ozljede glave. Iako je liječničku ekipu dočekao u svjesnom stanju u bolnici je utvrđeno kako je riječ o teškim i po život opasnim ozljedama glave zbog čega je hospitaliziran.

Šezdesettrogodišnji turist iz Austrije teško je ozlijeđen sinoć oko 21 sat prilikom pada na turističkom brodu. Pomoć su mu pružili liječnici Hitne medicinske pomoći u Trogiru, a zbog teških ozlijeda zadržan je na bolničkom liječenju. Od policije se doznaje da se austrijski turist sinoć na turističkom brodu, na Obali bana Berislavića u trogiru, poskliznuo i pao niz stepenice.

Niti u jednom od navedenih događaja nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, navodi splitska policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije